Γερμανία – Τουρκία 2-3: Έκανε «θόρυβο» και το Βερολίνο έδρα της (highlights)

Η Γερμανία με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν στο πάγκο της για 3η φορά, πάλι σε φιλικό αγώνα, υπέστη την ήττα από μια Τουρκία που παρατάχτηκε με αρκετές απουσίες. Η Γερμανία δεν είχε τους Μουσιάλα, Τερ Στέγκεν, Σλότερμπακ. Ο Βιντσέντσο Μοντέλα στο 3ο του παιχνίδι και αυτός στον πάγκο της Τουρκίας, δεν είχε τους Ντεμιράλ, Τσαλχάνογλου, Κοκτσού, Ουντέρ, Τοσούν, Ουνάλ, και είδε να σκοράρουν ποδοσφαιριστές τα παρθενικά τους γκολ με το εθνόσημο. Η Τουρκία θα βρίσκεται το ερχόμενο καλοκαίρι

στα γήπεδα του EURO μετά την πρόκριση που έχει εξασφαλίσει με 5 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η Γερμανία μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ με τον Κάι Χάβερτς να παίζει αριστερό μπακ για πρώτη φορά στην καριέρα του και να σκοράρει στο 5ο λεπτό μετά από ασίστ του Σανέ (1-0, 5ο λεπτό). Η Τουρκία ισορρόπησε και πήρε την μπάλα μετά το 20λεπτο. Ισοφάρισε με το πρώτο γκολ του Καντιόγλου (1-1, 38ο λεπτό) και μέσα σε 7 λεπτά γύρισε και το ματς με τον 18χρονο της Γιουβέντους, Κενάν Γιλντίζ να σκοράρει και αυτός το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Εθνικής (1-2, 45+2′).

Στις αρχές της επανάληψης η Γερμανία που πάλι μπήκε δυνατά ισοφάρισε με τον Νίκλας Φούλγκρουγκ να βάζει 3ο γκολ σε 3ο σερί παιχνίδι με τον Νάγκελσμαν (2-2, 49ο λεπτό), όμως η Τουρκια κατάφερε να κερδίσει πέναλτι με το γύρισμα του Μπαρντακτσί στο χέρι του Χάβερτς, και ο Γιουσούφ Σαρί που είχε περάσει λίγο νωρίτερα νίκησε τον Τραπ για το τελικό 2-3 στο 71ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα