Γ. Δώνης: «Η ομάδα αρνήθηκε να χάσει» (video)

Ο Γιώργος Δώνης υπογράμμισε την στάση των παικτών του στο ματς της Τρίπολης, ενώ ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στα λάθη των τελευταίων λεπτών.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

Σάββας Παντελίδης (Αστέρας Τρίπολης):

Για το ματς: «Είχαμε να κάνουμε με μια ομάδα που χαίρεται να έχει στην κατοχή της τη μπάλα. Θέλαμε να πιέσουμε και το κάναμε στις αρχές και των δύο ημιχρόνων με
επιτυχία. Η αλλαγή του Μπουζούκη μας μπέρδεψε για ένα μικρό διάστημα αλλά βρήκαμε τρόπο να την αντιμετωπίσουμε.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σκοράραμε αλλά δεν είχαμε με το μέρος μας την τύχη και την αποτελεσματικότητα για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον αγωνίστηκαν σήμερα».

Για την χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή: «Σαφώς και είναι κάτι που δεν μας αρέσει και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε. Θέλουμε να το αλλάξουμε. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα παιχνίδια δεν βλέπουμε τακτικά λάθη αλλά λάθη τελευταίων λεπτών».

Γιώργος Δώνης (Παναθηναϊκός):

Για την απόδοση της ομάδας: «Σε κύρια σημεία δεν είχαμε σταθερή απόδοση, στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καλά, είχαμε προβλήματα και κακές επιλογές κι αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Αστέρας μας έκανε φάση στο πρώτο λεπτό. Μετά την αναγκαστική αλλαγή με τον Στάικο βρήκαμε ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να υπάρχουν μεγάλες φάσεις παρά μόνο απειλή. Στο δεύτερο μπήκαμε και πάλι άσχημα, δεχθήκαμε ένα γκολ και από το 50’ ως το 70’ η αντίδραση της ομάδας ήταν κακή. Ο Αστέρας είναι επικίνδυνος στο ανοικτό γήπεδο και είχε ευκαιρία για το 2-0 αλλά έπεσε πάνω στον Διούδη. Μετά το 70’ σταματήσαμε τις αντεπιθέσεις του Αστέρα, είχαμε τον έλεγχο και φαινόταν ότι το γκολ θα έρθει στη συνέχεια. Κρατάμε σίγουρα ότι οι παίκτες αρνήθηκαν να χάσουν το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι ένα δίκαιο άθλημα και είναι σημαντικό να έχεις αποτελεσματικότητα».

Για τον κόσμο: «Από εκεί και πέρα όμως ένα δεύτερο πράγμα που κρατάω, είναι πως όλο αυτό που έγινε σήμερα από το ξενοδοχείο μέχρι και εδώ, με την παρουσία του κόσμου που τον ευχαριστούμε πολύ, δεν είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε και λειτούργησε αρνητικά».

Για το αν η ισοπαλία ήταν σαν νίκη: «Εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Ο πόντος ψυχολογικά είναι σημαντικός, όπως και ότι η ομάδα αρνήθηκε να χάσει. Από εκεί και πέρα παιχνίδια σαν το σημερινό θα έρθουν και στη συνέχεια αρκετά και θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί για να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε καλύτερα».
Keywords
Τυχαία Θέματα