Φωτογραφίες του νέου επεισοδίου Game of Thrones φέρουν τις Cersei και Daenerys έτοιμες για πόλεμο

Το τέλος πλησιάζει.

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS !

Με μόλις δύο επεισόδια μέχρι το τέλος του "Game of Thrones", έφτασε η ώρα για την τελική αναμέτρηση μεταξύ Daenerys Targeryen και Cersei Lannister. Ποια βασίλισσα θα επιζήσει; Οι νέες φωτογραφίες από το πέμπτο επεισόδιο δείχνουν τις δύο πλευρές να ετοιμάζονται για πόλεμο.

Όπως και στα προηγούμενα επεισόδια της σεζόν, το HBO δεν αποκάλυψε τον τίτλο τού αλλά γνωρίζουμε ότι θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά.

Δείτε τις φωτογραφίες

παρακάτω:

Μία από τις φωτογραφίες δείχνει μια αρκετά ευχαριστημένη Cersei, ενώ σε άλλη βλέπουμε τον στρατηγό της Golden Company, Harry Strickland, με τους στρατιώτες του. Η ανησυχία είναι εμφανής στους Jon και Ser Davos, που δεν φαίνονται και πολύ χαρούμενοι που θα πρέπει να πολεμήσουν στο King's Landing με τα ήδη κουρασμένα και λιγότερα σε αριθμό στρατεύματα τους.

Καλό είναι ότι βλέπουμε την ομάδα της Dany πίσω στο Dragonstone κι όλους μάλλον να τη συμβουλεύουν για την επόμενη κίνηση της. Οπότε ίσως ακούει συμβουλές και δεν κινηθεί μόνη της παρά την εμφανή σύγχυση της στο προηγούμενο επεισόδιο.

Βασιζόμενοι στις φωτογραφίες δεν μπορούμε να μαντέψουμε αν η μάχη θα λάβει χώρα σε αυτό το επεισόδιο ή στο φινάλε της σειρά. Αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι το cast είπε πως το 5ο επεισόδιο είναι μεγαλύτερο του 3ου, που είχε την μάχη του Winterfell, μάλλον θα τη δούμε αυτή τη Δευτέρα.

Το "Game of Thrones" παίζει live στην Nova με ελληνικούς υπότιτλους στις 04:00 το πρωί κάθε Κυριακή προς Δευτέρα.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΑκόμα υψηλή τηλεθέαση το GoT, ακόμα στην κορυφή και το "The Long Night"Αφαιρέθηκε το χάρτινο κύπελλο από πρόσφατο επεισόδιο του "Game of Thrones"Game of Thrones 8, Επεισόδιο 5 Trailer (Υποτιτλισμένο)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα