To "Stumptown" με την Cobie Smulders παρήγγειλε το ABC

Γιούπι!

Το ABC παρήγγειλε το "Stumptown" για να το εντάξει στο νέο του πρόγραμμα για την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020.

Σύμφωνα με το Variety, η Cobie Smulders, γνωστή μέσα από την σειρά "How I Met Your Mother" και τις ταινίες του MCU, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά, η οποία παραμένει ακόμα άτιτλη.

Η σειρά βασίζεται στο graphic novel "Stumptown", το οποίο ακολουθεί τη βετεράνο κατάσκοπο Dex Parios, ρόλο που κατέχει η Smulders, καθώς εργάζεται ως ιδιωτική ντετέκτιβ στο Πόρτλαντ. Δυναμική, έξυπνη και με δύσκολο παρελθόν η Parios βασίζεται

μόνο στον εαυτό της για να λύσει τα προβλήματα των άλλων, μιας και δεν μπορεί να λύσει τα δικά της. Μεταξύ της περίπλοκης ερωτικής της ζωής, τα χρέη της από τον τζόγο και τη φροντίδα του αδερφού της, η συνεργασία της με την αστυνομία στην επίλυση υποθέσεων δεν είναι και η πιο ομαλή.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν και οι Michael Ealy ως Det. Miles Hoffman, Tantoo Cardinal ως Sue Lynn Blackbird, Camryn Manheim ως Lieutenant Cosgrove, Cole Sibus ως Ansel Parios και Adrian Martinez ως Tookie.

Ο Jason Richman θα είναι σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους δημιουργούς του graphic novel, Greg Rucka, Matthew Southworth και Justin Greenwood. Οι Ruben Fleischer και David Bernad (The District) θα είναι και αυτοί εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ ο James Griffith θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο.

Η Smulders μας έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά του CBS, "How I Met Your Mother" ως Robin Scherbatsky, αλλά και από τον ρόλο της ως Maria Hill στις ταινίες του MCU "The Avengers" (2012), "Captain America: The Winter Soldier" (2014), "Avengers: Age of Ultron" (2015) και "Avengers: Infinity War" (2018). Επίσης, συμπρωταγωνίστησε δίπλα στον Tom Cruise στην ταινία "Jack Reacher: Never Go Back" και δίπλα στον Arnold Schwarzenegger στην ταινία "Killing Gunther".

Πρόσφατα, την είδαμε στις σειρές του Netflix, "A Series of Unfortunate Events", η οποία ολοκλήρωσε την ιστορία της μετά από τρεις σεζόν, και "Friends From College", η οποία ακυρώθηκε μετά από δύο κύκλους. Επίσης, ακούσαμε τη φωνή της ως Wonder Woman στην ταινία "The Lego Movie 2". Αναμένουμε να τη δούμε πάλι ως Maria Hill στo "Spider-Man: Far From Home" (4 Ιουλίου).

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΝύξεις για το τέλος του κόσμου στο πρώτο trailer της σειράς "Watchmen"Άποψη: Οι Θεοί κέρδισαν την Μάχη του WinterfellSimon Pegg και Nick Frost στη μεταφορά των βιβλίων "Rivers of London Books" για την τηλεόραση

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα