Η 'ηλεκτρική' σειρά "The Rook" αποκτά αφίσα και ημερομηνία πρεμιέρας

"Awaken the power within."

Αφίσα και ημερομηνία πρεμιέρας αποκτά το νέο υπερφυσικό θρίλερ του Starz, The Rook.

Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της στις 30 Ιουνίου και θα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Daniel O'Malley. "Θα αφηγείται την ιστορία μίας νέας γυναίκας με ιδιαίτερες ικανότητες, ονόματι Myfanwy Thomas, που ξυπνά στο Λονδίνο χωρίς καμία επίγνωση του ποια είναι και του παρελθόντος της. Σύντομα ανακαλύπτει ότι είναι μέλος της τελευταίας μυστικής

υπηρεσίας για άτομα με υπερφυσικές ικανότητες, της Checquy. Θα πρέπει να εισχωρήσει στην υπηρεσία και να ανακαλύψει ποιος της έσβησε τη μνήμη και γιατί έχει γίνει στόχος", σύμφωνα με τη σύνοψη του καναλιού.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Emma Greenwell (Shameless), Joely Richardson (Red Sparrow), Olivia Munn (The Predator), Adrian Lester (Riviera), Ronan Raftery (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Catherine Steadman (Downton Abbey), Jon Fletcher (Genius), Shelley Conn (The Lottery) και James D’Arcy (Agent Carter).

Ρίξτε μια ματιά στην αφίσα παρακάτω:

Εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Stephen Garrett, ο οποίος δήλωσε το εξής: "Αυτό που μας τράβηξε στη σειρά είναι ότι είναι κατασκοπική με υπερφυσικά στοιχεία. Και το καλό με τις κατασκοπικές σειρές και το γιατί οι Βρετανοί είναι καλοί σε αυτό — όπως ο Bond, και ο le Carré — είναι γιατί είμαστε από την φύση μας διπρόσωποι· είμαστε καλοί στο να λέμε ψέματα και να κρατάμε μυστικά. Αν είσαι κατάσκοπος, δεν μπορείς να πεις στους φίλους και τους αγαπημένους σου τι δουλειά κάνεις. Και αν έχει υπερφυσικές δυνάμεις, δεν μπορείς να τους πεις τι έχεις. Οπότε έχεις μυστικά και δύναμη. Και αυτός ο ασυνήθιστος συνδυασμός δημιουργεί το τέλειο δράμα".

Παραγωγοί θα είναι οι Sam Holcroft και Al Muriel, ενώ οι Lisa Zwerling (FlashForward) και Karyn Usher (Prison Break) θα είναι showrunners και εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ρίξτε μια ματιά στο trailer παρακάτω και πείτε μας στα σχόλια αν ανυπομονείτε και εσείς με τη νέα σειρά:


Για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΝύξεις για το τέλος του κόσμου στο πρώτο trailer της σειράς "Watchmen"Άποψη: Οι Θεοί κέρδισαν την Μάχη του WinterfellSimon Pegg και Nick Frost στη μεταφορά των βιβλίων "Rivers of London Books" για την τηλεόραση

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα