Φιλικό στη μνήμη του Άλκη: ««Ναι στο παιχνίδι, όχι στη βία»

Η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αντιμετώπισε τη Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης σε μία φιλική αναμέτρηση που έγινε με την υποστήριξη της Winmasters.

Στο φιλικό συμμετείχαν παλιές δόξες των τριών ομάδων της Θεσσαλονίκης, όπως οι Ορφανός, Βένος, Τζιφόπουλος, Γκουγκουλιάς, Αϊδινίου, ενώ παρών στο γήπεδο χωρίς να αγωνιστεί ήταν και ο «Μέγα Αλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου

ο Γιώργος Κούδας.

Πηγή: INTIME Sports

Επίσης, στο φιλικό αγώνα παρευρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας που έκανε και τη σέντρα του αγώνα, ενώ βραβεύτηκαν ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνίας, Δημήτρης Γαλαμάτης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης.

Ξεχωριστή και άκρως συγκινητική στιγμή ήταν η παρουσία της θείας και του θείου του Άλκη Καμπανού που μέσα από τα λόγια τους συγκλόνισαν και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους, ενώ έλαβαν ως αναμνηστικό και μία φανέλα με το νούμερο 19. Τέλος, στο 19ο της φιλικής αναμέτρησης, σταμάτησε προσωρινά ο αγώνας και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Άλκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα