ΑΕΚ: Προτεραιότητα ο Σάντος, αλλά…

Στην ΑΕΚ το θέμα προπονητής βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας της, όπως και το όνομα του Φερνάντο Σάντος. Μόνο που τούτη την περίοδο δεν μπορεί να προκύψει το παραμικρό σχετικά με την πιθανότητα συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως βλέπουν στο πρόσωπο του πρώην προπονητή των “κιτρινόμαυρων” τον άνθρωπο που θα βάλει σε μια σειρά το Club. Αγωνιστικά

και όχι μόνο. Αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς τούτη τη στιγμή που μιλάμε η δική τους επιθυμία για συνεργασία με τον Σάντος είναι και το μοναδικό δεδομένο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους.

Ο 68χρονος Πορτογάλος είναι επικεντρωμένος στα μπαράζ της Εθνικής ομάδας της χώρας του με την Τουρκία και σε περίπτωση πρόκρισης με τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία–Βόρεια Μακεδονία. Δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί ούτε με το μέλλον του, ούτε με το τι θα γίνει μετά τα μπαράζ αυτή την περίοδο.

Συνεπώς δεν υπάρχει και καμία βάση σε σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ να βρίσκεται κοντά ή μακριά από το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, με την ελπίδα των ανθρώπων της Ένωσης να έχει βρεθεί ο νέος τεχνικός το αργότερο μέχρι το τέλος Απριλίου. Και με βάση την πρότερη λειτουργία του “Δικεφάλου” σε ανάλογα θέματα δεν υπάρχουν ενθαρρυντικές ενδείξεις πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί, αλλά ας μην είμαστε προκατειλημμένοι.

Όπως και να ‘χει, επειδή πάντα υπάρχει το σενάριο της αρνητικής απάντησης του Φερνάντο Σάντος, το ιδανικό για την ΑΕΚ θα ήταν να δούλευε και άλλες περιπτώσεις προπονητών, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα