Φέγενορντ: Ο Σλοτ φαβορί για τη διαδοχή του Αντφοκάατ

Φέγενορντ: Ο Σλοτ φαβορί για τη διαδοχή του ΑντφοκάατageorgiΣάβ, 12/05/2020 - 08:35

Ο Ντικ Αντφοκάατ αποχωρεί από τη Φέγενορντ στο τέλος της σεζόν και ο Άρνε Σλοτ της Άλκμααρ είναι ο πρώτος υποψήφιος για τη διαδοχή του.

Ο 73χρονος Αντφοκάατ ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ότι η φετινή θα είναι η τελευταία του χρονιά ως επαγγελματίας προπονητής και ήδη o τεχνικός διευθυντής Φρανκ Άρνεσεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο Ρότερνταμ,

Αυτός δεν είναι άλλος από τον 42χρονο Σλοτ,

ο οποίος εντυπωσιάζει με την ΑΖ. Έχοντας αναλάβει την ομάδα του Άλκμααρ το καλοκαίρι του 2019, πέρσι όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα λόγω πανδημίας βρισκόταν στην πρώτη θέση μαζί με τον Άγιαξ, ενώ φέτος δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα στην Eredivisie και μπορεί να συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Άρνεσεν και Σλοτ φέρονται να έχουν φτάσει ήδη σε συμφωνία για το καλοκαίρι, αν και ο δεύτερος δεν θέλησε να σχολιάσει τη φημολογία την Παρασκευή όταν ρωτήθηκε από τα ΜΜΕ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - Eredivisie - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Feyenoord - Ποδόσφαιρο Alkmaar - Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Feyenoord Rotterdam ΟΛΛΑΝΔΙΑ Ο Ντικ Αντφοκάατ αποχωρεί από τη Φέγενορντ στο τέλος της σεζόν και ο Άρνε Σλοτ της Άλκμααρ είναι ο πρώτος υποψήφιος για τη διαδοχή του.

Article publish on Σάβ, 12/05/2020 - 08:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα