Ζουάν Λαπόρτα: «Δεν είναι θέμα χρημάτων με τον Μέσι…»

Ζουάν Λαπόρτα: «Δεν είναι θέμα χρημάτων με τον Μέσι…»tbairaktΣάβ, 12/05/2020 - 01:45

Ο Ζουάν Λαπόρτα με δηλώσεις του, επεσήμανε ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.


Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα που θα διεκδικήσει εκ νέου το χρίσμα στις επόμενες εκλογές των Μπλαουγκράνα, έχει αναγάγει σε πρώτη προτεραιότητα την παραμονή του Αργεντινού το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.


Ο Κάρλες Τουσκέτς πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής που τώρα διοικεί μεταβατικά την Μπαρτσελόνα, με πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε ότι τα οικονομικά του συλλόγου είναι πολύ άσχημα. Τόσο άσχημα που θα ήταν προτιμότερο ο Μέσι να πουληθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Ο Λαπόρτα δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη και υποστηρίζει ότι ο Μέσι θέλει να μείνει στην ομάδα. Απλά θέλει να αισθανθεί ότι συνεχίζουν να τον αγαπούν γιατί πιστεύει ότι χρησιμοποιήθηκε και λοιδορήθηκε άδικα.


«Τελευταία φορά του μίλησα τον Οκτώβριο. Είναι στεναχωρημένος και απλά εγώ θέλω να του επιστρέψω την ευτυχία. Για εκείνον δεν είναι θέμα χρημάτων. Θέλει απλά να υπάρχει μια ανταγωνιστική ομάδα…» συμπλήρωσε ο Λαπόρτα.
 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ζουάν Λαπόρτα με δηλώσεις του, επεσήμανε ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι, δεν έχει να κάνει με τα χρήματα. Article publish on Σάβ, 12/05/2020 - 01:45 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα