Νάγκελσμαν: «Δεν είμαστε στο επίπεδο της Μπάγερν»

Νάγκελσμαν: «Δεν είμαστε στο επίπεδο της Μπάγερν»tbairaktΣάβ, 12/05/2020 - 00:34

Με απόλυτα στωικό τρόπο ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν παραδέχτηκε ότι η Λειψία μπορεί να νικήσει την Μπάγερν, αλλά ακόμη απέχει πολύ από το επίπεδο της.


Ο προπονητής της Λειψίας, Τζούλιαν Νάγκελσμαν τόνισε σε δηλώσεις του την Παρασκευή (4/12) πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να κερδίσει το Σάββατο (5/12) τη Μπάγερν Μονάχου στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga

και να την προσπεράσει στη βαθμολογία, όμως ξεκαθάρισε πως «...αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε στο επίπεδό της».


Ένα 24ωρο πριν από το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στις δύο ομάδες που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα, ο Νάγκελσμαν υπογράμμισε πως η ατομική ποιότητα των Βαυαρών δεν έχει... αντίπαλο στη Γερμανία.


«Θα πρέπει να συμβούν πολλά, για να βρεθεί ομάδα που θα ολοκληρώσει τη σεζόν μπροστά από την Μπάγερν. Η Μπάγερν έχει την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Έβαλαν ένα απίστευτο χρηματικό ποσό στην ομάδα τους τα τελευταία χρόνια και έλαβαν πολλές σωστές αποφάσεις» τόνισε ο 33χρονος τεχνικός.


Η Λειψία δεν έχει νικήσει ακόμα στο Μόναχο, όμως κάθε χρόνο μειώνει τη... διαφορά των γκολ από τη Μπάγερν. Την τελευταία τετραετία τα αποτελέσματά της στο «Allianz Arena» είναι κατά σειρά 3-0, 2-0, 1-0 και 0-0, με τον Νάγκελσμαν να λέει χαμογελώντας «...αν ακολουθήσουμε αυτή τη λογική, μπορεί να νικήσουμε».

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ RB Leipzig - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ RB Leipzig ΓΕΡΜΑΝΙΑ Με απόλυτα στωικό τρόπο ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν παραδέχτηκε ότι η Λειψία μπορεί να νικήσει την Μπάγερν, αλλά ακόμη απέχει πολύ από το επίπεδο της. Article publish on Σάβ, 12/05/2020 - 00:34 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα