Εξαλλος με τους διαιτητές ο Τσεχ

Στην αρνητική συμβολή του διαιτητή Μάικ Ντιν στην εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Μπρόμιτς - Αρσεναλ (1-1) αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Πετρ Τσεχ.

Αφορμή για τα σχόλια του Τσέχου ήταν το πέναλτι που δόθηκε υπέρ των γηπεδούχων και στέρησε τους τρεις βαθμούς της νίκης στους «κανονιέρηδες».

Η Γουέστ Μπρομ πήρε την ισοπαλία χάρη στο πέναλτι που κέρδισε ο Κίραν Γκιμπς από τον Κάλουμ Τσέιμπερς και εκτέλεσε με επιτυχία
ο Τζέι Ροντρίγκες στο 89ο λεπτό.

Το ζήτημα προέκυψε μόλις 24 ώρες μετά τις διαμαρτυρίες του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ζοσέ Μουρίνιο για έναν άλλο ρέφερι, τον Κρέγκ Πόσον που αποφάσισε να μην δώσει πέναλτι στην ομάδα του, κατά τη διάρκεια του ματς με τη Σαουθάμπτον (0-0).

«Πήρα κίτρινη κάρτα επειδή είπα απλά ότι δεν ήταν χέρι. Γίνεται μία συνάντηση με τους διαιτητές στο ξεκίνημα της χρονιάς και κάθε φορά λέμε ότι όταν ένας παίκτης είναι τόσο κοντά στην μπάλα, δεν μπορεί να θεωρηθεί χέρι», σχολίασε οργισμένος ο Τσεχ.

«Τον ρώτησα λοιπόν γιατί άλλαξε γνώμη και έδωσε πέναλτι και μου έδειξε κίτρινη κάρτα. Είναι πολύ απογοητευτικό. Θα μπορούσε απλά να μου εξηγήσει το γιατί. Απλώς μου έδωσε την κάρτα και απομακρύνθηκε. Δεν είπε απολύτως τίποτα. Όταν πηγαίνω στον διαιτητή με σεβασμό και ρωτάω κάτι, περιμένω να μου απαντήσει φυσιολογικά», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα