Βερμάλεν: «Ο εφιάλτης πέρασε»

Αισιόδοξος ότι έχει αφήσει οριστικά πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα δήλωσε ο Τόμας Βερμάλεν, ελπίζοντας παράλληλα ότι θα καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα.

Από το 2014 που πήγε στη Βαρκελώνη με μεταγραφή από την Αρσεναλ, ο Βέλγος διεθνής έχει περιοριστεί σε 16 εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς κατά καιρούς έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης με διαφορετικά προβλήματα.

Την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Ρόμα
για να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για χρόνο συμμετοχής, αλλά επέστρεψε στο Καμπ Νου το καλοκαίρι.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε αγώνα των «μπλαουγκράνα» προς το τέλος Νοεμβρίου και τον αγώνα με τη Βαλένθια και μέχρι τώρα έχει ξεκινήσει βασικός στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της ομάδας του, συμπεριλαμβανομένου του clasico με τη Ρεάλ.

«Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είχε αμφιβολίες για τη φυσική μου κατάσταση, επειδή τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα. Από τον Νοέμβριο του 2016 όμως δεν είχα κάτι και νιώθω καλά εδώ και έναν χρόνο», υποστήριξε, σε δηλώσεις του στη «Mundo Deportivo».

«Ξέρω ότι έχω τη φήμη του ποδοσφαιριστή που είναι φτιαγμένος από γυαλί, αλλά έχω καταφέρει να το ξεπεράσω. Τώρα δείχνω τι μπορώ να κάνω χωρίς τους τραυματισμούς και ελπίζω ότι θα συνεχίσω. Πάντα πίστευα στις ικανότητές μου, αλλά ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κανείς πώς θα πάνε τα πράγματα. Ευτυχώς, τις τελευταίες εβδομάδες τα καταφέρνω και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα