Βενγκέρ: «Αρκετά με τον Αλέξις!»

Την οργισμένη αντίδραση του προπονητή της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ προκάλεσαν οι νέες ερωτήσεις που δέχτηκε για τη φημολογούμενη αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» διεκδίκησαν τον Χιλιανό διεθνή και το περασμένο καλοκαίρι χωρίς να τα καταφέρουν και ο τραυματισμός του Γκαμπριέλ Ζεσούς που θα τον κρατήσει εκτός για δύο μήνες καθιστά τη μεταγραφή του Αλέξις
ακόμα πιο επικτακτική.

Ο προπονητής της Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δηλώσει πάντως ότι περιμένει να δει τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να μένει στο Εμιρεϊτς μέχρι το καλοκαίρι.

«Εχουμε άλλο παιχνίδι με την Τσέλσι την Τετάρτη. Εχω μιλήσει πολλές φορές για αυτό το θέμα και δεν θέλω να το κάνω και αυτή τη φορά. Σας έχω δώσει απαντήσεις επανειλημμένα και δεν βλέπω το λόγο να επανέλθω σε ένα ζήτημα για το οποίο έχουμε μιλήσει 155 φορές», επέμεινε ο Γάλλος.

Στη συνέχεια απάντησε στα σχόλια του Τιερί Ανρί σχετικά με τους πανηγυρισμούς των παικτών της Αρσεναλ για τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας (3-2) σε δύο διαφορετικά γκρουπ και με την ανοιχτή αντιπαράθεση του Σάντσες με μερικούς συμπαίκτες του.

«Δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα μέσα στην ομάδα. Δεν ακούω ούτε τι λέει ο Ανρί, ούτε κανένας άλλος. Εστιάζουμε στα δικά μας θέματα και αυτό είναι όλο. Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να μιλάνε και είναι δύσκολο να μιλάς συνέχεια και να λες πάντα αληθινά και έξυπνα πράγματα», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα