Εξαγριωμένοι οι φίλοι της σειράς Spyro the Dragon με την Activision

Απαιτούν άμεσα την κυκλοφορία patch.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Activision κυκλοφόρησε το Spyro Reignited Trilogy και η έλλειψη υποτίτλων στα cutscenes πυροδότησε μία θύελλα αντιδράσεων. Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα η Activision προχώρησε σε δηλώσεις, που εν τέλει δεν κατάφεραν ηρεμήσουν το κοινό της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις

που έκανε η εκδότρια εταιρεία στο GamePitt, "Όταν η Toys For Bob ξεκίνησε για να δημιουργήσει την καταπληκτική συλλογή παιχνιδιών, υπήρχαν συγκεκριμένες αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν καθ' όλη την διάρκεια ανάπτυξης. Η ομάδα παρέμεινε προσηλωμένη στον στόχο της να κρατήσει την κληρονομία του Spyro, που θυμούνται οι οπαδοί, ανέπαφη."

"Ο τίτλος αναπτύχθηκε από την αρχή χρησιμοποιώντας μία νέα μηχανή γραφικών (Unreal 4) και εμπεριέχει γλώσσες που μέχρι πρότινος το στούντιο δεν είχε επιχειρήσει να υποστηρίξει. Παρόλο που δεν υπάρχουν απαιτήσεις στη βιομηχανία για την υποστήριξη υποτίτλων, η ομάδα ανάπτυξης και η Activision ενδιαφέρονται για την εμπειρία των παικτών ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την διευκόλυνση ατόμων με διαφορετικές ικανότητες."

Η εν λόγω δήλωση ήρθε ως απάντηση στα παράπονα που εξέφρασαν πολλοί σε διάφορες πλατφόρμες, μάλιστα ένας οπαδός της σειράς ξεκίνησε ένα online petiion. Ο χρήστης του Reddit, Sklarlight έγραψε ότι η γραμμή υποστήριξης δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει οπότε και αποφάσισε να ξεκινήσει το εν λόγω petition. Όπως δηλώνει και ο ίδιος έχει πρόβλημα με την ακοή, αναγνώρισε το γεγονός ότι οι εκδόσεις του PlayStation δεν είχαν υπότιτλους, ωστόσο η μη υποστήριξη αυτών εν έτη 2018 είναι απλά ντροπιαστική για τα πρότυπα προσβασιμότητας που έχουν τεθεί.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, περισσότεροι παίκτες χρησιμοποίησαν τις πλατφόρμες του Reddit και ResetEra για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους με την απάντηση της Activision.

Τονίζοντας το γεγονός ότι πλέον τα περισσότερα παιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες έχουν υποστήριξη υποτίτλων χαρακτήρισα τις δηλώσεις της Activision "απαράδεκτες", "αδικαιολόγητες" ακόμη και "αισχρές". Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που προσφέρουν μία δόση γέλιου σε όλη αυτή την ιστορία λέγοντας ότι οι υπότιτλοι θα προστεθούν μέσω DLC. Η πλειοψηφία των ατόμων που έχει ασχοληθεί με το θέμα, πιστεύει ότι θα έπρεπε να υπήρχε η υποστήριξη υποτίτλων εξ αρχής και πλέον απαιτούν την προσθήκη τους το συντομότερο δυνατών.

Τέλος, πολλοί χρήστες όπως ο Sklarlight υπενθύμισαν το γεγονός ότι το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy δεν έχει λάβει ακόμη, υποστήριξη υποτίτλων.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceΗ Activision ανοίγει τα χαρτιά της για το Spyro Reignited TrilogyFan-Made παιχνίδι Spyro κόβεται από την ActivisionGamescom 2018: Η πρώτη ματιά στο Reignited Spyro: Year of the Dragon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα