BIG 4 : Στην πρώτη θέση... ο πιο αποτελεσματικός!

Ο ΠΑΟΚ μοιάζει ασταμάτητος και μέχρι στιγμής έχει φρενάρει μόνο στο Περιστέρι! Ο πρωτοπόρος είναι εκεί γιατί είναι αποτελεσματικός μπροστά στην αντίπαλη εστία! Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός με το πρόβλημα στο γκολ να δυσχεραίνει έντονα τις προσπάθειές του!

Οι ερυθρόλευκοι είναι η μοναδική ομάδα του Big Four του Ελληνικού πρωταθλήματος
που σκοράρει λιγότερα τέρματα από τα αναμενόμενα γκολ που θα έπρεπε να σκοράρουν ανάλογα με τις ευκαιρίες τους!

Ο Ολυμπιακός επίσης είναι η ομάδα που απειλεί περισσότερο από τους τέσσερις μεγάλους αλλά και πάλι είναι στην τελευταία θέση της αποτελεσματικότητας! Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει σημαδέψει περισσότερες φορές την αντίπαλη εστία αλλά ο ΠΑΟΚ παραμένει ο πιο αποτελεσματικός και ας έχει τις λιγότερες τελικές εντός εστίας μαζί με τον Παναθηναϊκό!

Μια στατιστική εικόνα των επιθετικών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων δείχνει και το που είναι η μεγάλη διαφορά καθώς ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς τρομάζει με τις επιδόσεις του ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι στο πρωτάθλημα ο Σέρβος φορ έχει σκοράρει 32 φορές σε 51 παιχνίδια!!! Υπενθυμίζω ότι ο Μακέντα έχει δύο ματς λιγότερα από Πόνσε και Πρίγιοβιτς ενώ στον Ολυμπιακό επειδή ο χρόνος έχει μοιραστεί ανάμεσα σε Χασάν και Γκερέρο βάζουμε τα νούμερα και των δυο επιθετικών!!
Keywords
Τυχαία Θέματα