Έβανς: «Δεν τα παρατάμε, η ομάδα έχει χαρακτήρα»

Λίγες ημέρες μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός στρέφει το βλέμμα του στη Euroleague, με τους «πράσινους» να φιλοξενούν για την 27η αγωνιστική τον Ερυθρό Αστέρα.

O Tζέρεμι Έβανς ήταν αισιόδοξος αναφορικά με την έκβαση της επικείμενης αναμέτρησης.

Για την ψυχολογία μετά τον τελικό του Κυπέλλου:

Δεν

είναι εύκολο να επανέρθεις, ήμασταν πολύ κοντά στην κατάκτηση, όλοι θέλαμε την επιτυχία, κάναμε κάποια λάθη, μας κόστισαν, θα μπορούσαμε να τα αποφύγουμε. Ο αντίπαλος ήταν ο τελικός νικητής, παλέψαμε πολύ σκληρά και το αφήσαμε να μας…γλιστρήσει από τα χέρια.

Για την πορεία της ομάδας:

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τη θέση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά το γεγονός πως δεν τα παρατάμε, δείχνει το χαρακτήρα της ομάδας, όπως επίσης το ότι ήρθαν νέοι παίκτες, αυτό αποδεικνύει πως ο σύλλογος διεκδικεί τις νίκες. Θέλουμε να δείξουμε πως ακόμη είμαστε ζωντανοί.

Για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα:

Ακόμη έχουμε στο μυαλό μας την ήττα στο Βελιγράδι, εκείνο το βράδυ ήταν ντροπιαστικό, τώρα έρχονται στο σπίτι μας, προφανώς θέλουμε να υπερασπιστούμε την έδρα μας, πρέπει να το κάνουμε για τους εαυτούς μας και τους φιλάθλους μας. Θα επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, πρέπει να βελτιωθούμε, να παίξουμε καλή άμυνα, αυτό θα φέρει τη νίκη. Οφείλουμε να έχουμε ενέργεια, αυτό θα επιχειρήσει και ο Ερυθρός Αστέρας, επομένως πρέπει να απαντήσουμε. Είναι καλό που θα έχουμε τον κόσμο μας, πάντα μας βοηθάει η παρουσία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα