Τζόκοβιτς για Ζβέρεφ: “Τον καταλαβαίνω, αλλά έπρεπε να αποβληθεί” (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε θέση για τα γεγονότα του Ακαπούλκο και την αποβολή του Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά από την επίθεση του Γερμανού στον διαιτητή κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του διπλού. 

Ο Σέρβος και Νο1 του κόσμου, ο οποίος είχε αποβληθεί και ο ίδιος στο US Open του 2020 επειδή χτύπησε με τη μπάλα την επόπτρια γραμμής, τόνισε ότι καταλαβαίνει τον Ζβέρεφ, ωστόσο η αποβολή από το τουρνουά στο Ακαπούλκο ήταν σωστή.

“Έκανα κι εγώ λάθη στο παρελθόν ξεσπώντας μέσα

στο court”, είπε ο Τζόκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη του απέναντι στον Κάρεν Χατσάνοφ στο τουρνουά του Ντουμπάι. 

“Καταλαβαίνω τι περνάει, αλλά φυσικά δεν δικαιολογώ τις πράξεις του. Θεωρώ ότι με αυτά που είπε αργότερα στη δήλωσή του το χειρίστηκε σωστά.”

“Είπε ότι το χειρίστηκε λάθος και οι ενέργειες του δεν ήταν αυτές που θα έπρεπε. Επομένως η απόφαση του αποκλεισμού δεν ήταν πολύ σκληρή.”

“Νομίζω ότι ήταν η σωστή υπό τις περιστάσεις. Φυσικά είναι σκληρό για έναν παίκτη να αποβληθεί από ένα τουρνουά. Πριν από 1,5 χρόνο για κάτι που δεν μπορώ να πω ότι ήταν παρόμοιο, αποβλήθηκα από ένα Grand Slam για ένα ακούσιο χτύπημα.”

“Συνειδητοποίησα ότι ήταν λάθος και έπρεπε να δεχθώ την απόφαση. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσει να σκεφτεί τι έκανε έτσι ώστε να μην συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι θα το προσεγγίσει ώριμα.”



Ωστόσο θέση για το ίδιο θέμα πήρε και ο Ράφα Ναδάλ, που βρίσκεται στο Ακαπούλκο. 

“Αναμφίβολα είναι ατυχές αυτό που συνέβη.”, δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αμερικανό Στέφαν Κοζλόφ και την 12η σερί νίκη του στη σεζόν. 

“Λυπάμαι γι’ αυτόν γιατί έχω πολύ καλή σχέση με τον Αλεξάντερ. Στο τέλος πιστεύω ότι ο αποκλεισμός ήταν σωστός γιατί δεν μπορείς να ενεργείς με αυτόν τον τρόπο.”

“Πιστεύω ότι ο Σάσα το γνωρίζει και ελπίζω ότι αυτό θα του γίνει μάθημα τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπόλοιπους νέους παίκτες που μερικές φορές χάνουν τον έλεγχο μέσα στο court.”

The post Τζόκοβιτς για Ζβέρεφ: “Τον καταλαβαίνω, αλλά έπρεπε να αποβληθεί” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα