Έτοιμος για έναν – ακόμη – τελικό


Στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό, εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Με στόχο να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνουν σε απόλυτη τροχιά τίτλου, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του επικέντρωσαν τις προσπάθειές τους σε ασκήσεις τακτικής, με κατοχή, κυκλοφορία και στημένες φάσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού δε θα βρίσκονται οι τραυματίες, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, σε αντίθεση με τον Λημνιό,
ενώ εκτός έμειναν κι οι Γλύκος, Σιαμπάνης, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Κάνιας, Καρέλης. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κάνιας, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Το απόγευμα τα μέλη της αποστολής θα συγκεντρωθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου και θα παραμείνουν μέχρι – περίπου - δυο ώρες πριν εκκινήσουν με προορισμό το γήπεδο της Τούμπας.
Keywords
Τυχαία Θέματα