Πολύ κοντά η Nicole Kidman για την απόκτηση ρόλου στην ταινία "Cruella"

Καλό...

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την πρώτη φορά που μάθαμε τα νέα, αλλά η live-action ταινία "Cruella" είναι μέσα στα άμεσα σχέδια της Disney.

Σύμφωνα με το Comicbook.com, η Nicole Kidman ενδέχεται να μεταμορφωθεί σε Baroness, την ανταγωνίστρια της Cruella de Vil και τον κύριο λόγο που ο χαρακτήρας γίνεται κακός. Τον πρωταγωνιστικό

ομώνυμο ρόλο θα κατέχει η Emma Stone, ενώ η Disney κοιτά και τις Emma Thompson, Charlize Theron, Julianne Moore και Demi Moore για τον ρόλο της Baroness.

Το σενάριο θα γράψει ο Tony McNamara, γνωστός από το βραβευμένο "The Favourite", ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο Craig Gillespie (I, Tonya), μετά την αποχώρηση του Alex Timbers, λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμά του.

H Nicole Kidman στο "Big Little Lies"

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει στο τέλος του καλοκαιριού και θα επικεντρώνεται στην Estella (Cruella De Vil) ένα κλεφτρόνι που ζει στους δρόμους του Λονδίνου την δεκαετία του '70. Μέσα από αυτήν θα μάθουμε τον λόγω που μισεί τα σκυλιά της Δαλματίας, αλλά και το πως έγινε πλούσια.

Αυτή την περίοδο μπορούμε να δούμε την Kidman στο "Big Little Lies", της οποίας η 2η σεζόν ετοιμάζεται. Πρόσφατα την απολαύσαμε στο "Aquaman", σε έναν ρόλο που μας εξήγησε γιατί τον δέχτηκε, και στο "Destroyer". Να υπενθυμίσουμε ότι έχει κερδίσει Βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία "The Hours" (2003) και Βραβεία Emmy και Χρυσών Σφαιρών για τον ρόλο της στο "Big Little Lies". Αναμένουμε να τη δούμε στα "The Goldfinch" και "Fair and Balanced".

Η Cruella De Vil είναι η δεύτερη κακιά που αποκτά δική της ταινία, μετά την Maleficent, την οποία ενσάρκωσε η Angelina Jolie στην ομώνυμη ταινία του 2014. Το sequel της ταινίας, "Maleficent: Mistress of Evil", θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό σύμπαν, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece The Beach Bum - Επίσημο Red Band Trailer Ο Luke Perry έφυγε απ' τη ζωή Ο Παραμυθένιος Κήπος 2019: Fantasy Choir

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα