H σειρά live του One Piece μάλλον θα βγει στο Netflix

Πόσα επεισόδια θα έχει κι αυτό τώρα;

Η live action σειρά "One Piece" της Tomorrow Studios μάλλον θα κυκλοφορήσει στο Netflix, αν λάβουμε υπόψιν μια νέα καταγραφή στο site της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Μέσω του ResetEr, οι χρήστες

ανακάλυψαν ότι στη σελίδα του αμερικανικού Netflix υπάρχει δημιουργημένη μια σελίδα για το "One Piece", χωρίς καθόλου οπτικές πληροφορίες (μέχρι και πριν μερικές ώρες βρισκόταν σε αυτό το link). Το μόνο που περιλαμβάνει είναι η περιγραφή "Ο Monkey D. Luffy ανοίγει πανιά μαζί με το έμπιστο πλήρωμα του ώστε να βρει τον θησαυρό One Piece και να γίνει ο κυρίαρχος Pirate King! Βασισμένο στο manga του Eiichiro Oda".

Μπορούσες να προσθέσει τη σειρά κανονικά στην Λίστα σου ώστε να εμφανιστεί μόλις κυκλοφορήσει.

H live action μεταφορά του "One Piece" ανακοινώθηκε το 2017, χωρίς πληροφορίες για πότε ή που θα βγει. Με το Netflix να δουλεύει στη live-action μεταφορά του "Cowboy Bebop", που επίσης είναι παραγωγής Tomorrow Studios, δεν θα ήταν απίθανο να εμφανιστεί και το "One Piece" εκεί.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Πρώτο full trailer για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones Ο Luke Perry έφυγε απ' τη ζωή Ο Παραμυθένιος Κήπος 2019: Fantasy Choir

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα