To Orville θα ταξιδέψει στα κόμικ της Dark Horse

Νέες περιπέτειες για το πλήρωμα του Orville.

Η σειρά επιστημονικής φαντασίας του Seth MacFarlane, "The Orville" θα αποκτήσει τη δική της μίνι σειρά κόμικ από την Dark Horse Comics αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το THR, το κόμικ "The Orville", που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά του FOX, θα βγάλει μια μίνι σειρά τεσσάρων τευχών στις 17 Ιουλίου. Τη συγγραφή του έχει αναλάβει ο σεναριογράφος

και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, David A. Goodman, σε σχέδιο του David Cabeza και χρωματισμό του Michael Atiyeh.

Η ιστορία του θα καλύπτει το κενό μεταξύ πρώτης και δεύτερης σεζόν και θα διαδραματίζεται σε δύο ιστορίες.

Η πρώτη του ιστορία, το "New Beginnings", θα έχει τους Ed και Gordon να αντιμετωπίζουν μια απειλή κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου του στόλου, ενώ η Kelly θα πρέπει να επέμβει σε μία διαμάχη του πληρώματος επί του Orville.

Η δεύτερη ιστορία, "The World of Avis", ξεκινάει με το Orville να ανακαλύπτει ένα αστρόπλοιο της Union να κατευθύνεται προς χώρο των Krill.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceSDCC 2018: Απολαύστε το trailer για την 2η σεζόν του OrvilleThe Orville: Καθυστερεί η 2η σεζόν του ενώ ίσως δει crossover με το "Family Guy"Οι περιπέτειες του "The Orville" συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα