Ετοιμάζεται ταινία "Django/Zorro" με τον Quentin Tarantino

Λέτε αυτή να είναι η 10η και τελευταία του ταινία;

Ένα από τα μελλοντικά project του Quentin Tarantino φαίνεται να είναι η κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ "Django/Zorro".

Σύμφωνα με το Collider, ο Tarantino έκλεισε συμφωνία με τον Jerrod Carmichael (The Carmichael Show) για να γράψουν το σενάριο της ταινίας, το οποίο βασίζεται στα ομώνυμα

κόμικ των Dynamite Entertainment και DC Comics. Η σειρά κόμικς είναι sequel στην ταινία "Django Unchained" με πρωταγωνιστή τον Jamie Foxx. Έχουν γραφτεί από τον Tarantino και τον Matt Wagner και αποτελείται από επτά τεύχη.

Η ιστορία επικεντρώνεται στον Django, ο οποίος παραμένει κυνηγός κεφαλών παρά το γεγονός ότι καταζητείται. Έχει κατασταλάξει με τη γυναίκα του, Broomhilda, κοντά στο Σικάγο και κάνει ταξίδια προκειμένου να της στέλνει χρήματα. Κάποια στιγμή, συναντά τον μεγάλο πλέον σε ηλικία, Diego de la Vega, τον γνωστό και ως Zorro. Σύντομα, οι δύο τους θα συνεργαστούν, με τον Django να κατέχει την θέση του σωματοφύλακα του Diego. Οι δυο τους θα παλέψουν να ελευθερώσουν τον κόσμο από τη σκλαβιά.

Τα νέα σχετικά με το project τα ξέραμε από το 2014, όταν τα αρχεία της Sony είχαν παραβιαστεί και πολλά σχέδια του στούντιο είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας. Άγνωστο παραμένει κατά πόσο ο Tarantino θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας, ή απλά σεναριογράφος ή παραγωγός, μιας και έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα 'συνταξιοδοτηθεί' μετά την 10η του ταινία.

Να υπενθυμίσουμε ότι αναμένουμε την 9η ταινία του, με τίτλο "Once Upon a Time in Hollywood", με τους Leonardo DiCaprio, Brad Pitt και Margot Robbie μεταξύ άλλων. Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το "Once Upon a Time in Hollywood" να κυκλοφορεί στην επέτειο των 50 χρόνων των τραγικών συμβάντων του Charles Manson, ωστόσο μετακινήθηκε για τις 22 Αυγούστου 2019 (Ελλάδα).

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΟ Ansel Elgort πρωταγωνιστεί στο πρώτο trailer του "The Goldfinch"The Kitchen - Official Trailer #1Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 27/05-02/06

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα