Δικηγορική επιστροφή προβλέπει η τελευταία σεζόν του "Suits"

9ος και τελευταίος κύκλος.

Ένας από τους δικηγόρους που αποχώρησαν στο τέλος της προηγούμενης σεζόν θα επιστρέψει για τον 9ο και τελευταίο κύκλο.

Ο λόγος για τον Patrick J. Adams, ο οποίος σύμφωνα με το Variety, θα ξαναενσαρκώσει τον Mike Ross μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα της σεζόν και θα μπλεχτεί σε μια υπόθεση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον πρώην μέντορά του Harvey Specter και την Samantha Wheeler. Ο χαρακτήρας, και κατ' επέκταση ο ηθοποιός, είχε αποχωρήσει από τη σειρά

στην 7η σεζόν, μαζί με την γυναίκα του Rachel Zane (Meghan Markle) γιατί δέχτηκαν να ανοίξουν τη δική τους δικηγορική εταιρεία στο Σιάτλ.

Ο Patrick J. Adams ως Mike Ross και ο Gabriel Macht ως Harvey Spencer.

Η τελευταία σεζόν θα επικεντρώνεται στην εταιρεία και τα αποτελέσματα των πράξεων του Robert Zane (Wendell Pierce), ο οποίος αποφάσισε να σώσει τον Harvey. Η Samantha βρίσκεται σε μια περίεργη κατάσταση αποπροσανατολισμού και ο Harvey συνειδητοποιεί ότι δεν θέλει να χάσει την Donna.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Gabriel Macht, Rick Hoffman, Sarah Rafferty, Amanda Schull, Dulé Hill και Katherine Heigl. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Doug Liman και Dave Bartis, ενώ παραγωγοί οι Macht, Gene Klein και JM Danguilan. Δημιουργός της σειράς είναι ο Aaron Korsh.

Η επιτυχία του "Suits" ήταν μεγάλη και γι' αυτό ετοιμάζεται spin-off σειρά με το όνομα "Pearson", το οποίο θα λαμβάνει χώρα στο Σικάγο και θα επικεντρώνεται στην ομώνυμη χαρακτήρα της Gina Torres.

Το "Suits", το οποίο θα αποτελείται από 10 επεισόδια, αλλά και το "Pearson", θα κάνουν πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για όλες τις ακυρώσεις και ανανεώσεις της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΤην τελευταία τους υπόθεση αναλαμβάνουν οι δικηγόροι του "Suits"H Katherine Heigl θα είναι η νέα προσθήκη στο "Suits"To Suits ανανεώνεται για όγδοο κύκλο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα