Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Είσαι η πιο πιστή απ' όλες

Εθνική ομάδα πόλο ανδρών: Είσαι η πιο πιστή απ' όλεςdstroumbΚυρ, 02/21/2021 - 13:32

Η πιο πιστή Εθνική ομάδα. Εκείνη που ξέρεις πως ξέρεις πως δεν θα σε στήσει ποτέ. 
Έχει μάθει να είναι στην ελίτ, στις κορυφαίες  ομάδες του πλανήτη και για μία ακόμη φορά τα κατάφερε. Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατάφερε να πάρει το 11ο συνεχόμενο εισιτήριο για Ολυμπιακούς Αγώνες και το 16ο γενικά. 

Μία ομάδα

που προετοιμάστηκε με χίλια βάσανα, που οι περισσότεροι παίκτες δεν έπαιζαν σε πρωτάθλημα, με τον κορωνοϊό, να τους βάζει συνεχώς παγίδες, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου παρουσίασαν ένα καταπληκτικό πρόσωπο. Σε όλα τα παιχνίδια, ακόμα και σ' αυτό με τη Γαλλία η Εθνική ομάδα ήταν καλύτερη. Ήταν μάχιμη και με άμυνα για σεμινάριο, αλλά και στην επίθεση αποτελεσματική. 

Η... γκρίνια δεν τους αγγίζει

Μπορεί πριν το ταξίδι να υπήρξαν παράπονα, για τις κλήσεις, δηλώσεις και η κλασική Ελληνική γκρίνια, όμως το σύνολο του Βλάχου φάνηκε πως ήταν... "μπετόν". 

Μία ομάδα που διαχρονικά μας κάνει υπερήφανους μπορεί να τερματίσει και πρώτη στο προΟλυμπιακό τουρνουά αν καταφέρει να λυγίσει και το πολύ δυνατό Μαυροβούνιο. Όμως αυτό είναι περισσότερο για την δική τους χαρά, για τον δικό τους αγωνιστικό εγωισμό, αφού και πάλι το βέλος βρήκε τον στόχο. 

Ξέρεις ότι θα... ματώσουν

εν μπορείς να μην πεις, μπράβο, δεν μπορείς να μην πεις συγχαρητήρια, να μην πεις οτι είσαι περήφανος για μία ομάδα που ξέρεις ότι όταν θα πέσει στο νερό θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων τους και ότι είτε κερδίσουν, είτε χάσουν, θα έχουν "ματώσει". 

Κι όταν... ματώνεις και κερδίζεις και ξέρεις πως θα βρεθείς στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο τότε έχεις κάθε δικαίωμα να... τρελαίνεσαι στα αποδυτήρια!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - Πόλο Off Off dstroumb Off Off #olympicgames waterpolo ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ξέρεις πως όταν αυτά τα παιδιά πέσουν στο νερό, είτε κερδίσουν, είτε χάσουν θα έχουν δώσει το 100% των δυνάμεών τους. Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 13:32 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα