Εθνική: Με στόχο να μείνει στην κορυφή

Εθνική: Με στόχο να μείνει στην κορυφήosinteliΠαρ, 11/27/2020 - 11:38

Η Εθνική ομάδα επιστρέφει στη δράση και αντιμετωπίζει τη Λετονία (19:00) στη "φούσκα" του Σεράγεβο για τα προκριματικά του Eurobasket 2022.

Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου ταξίδεψε στη Βοσνία, όπου και θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια του ομίλου με Λετονία αρχικά και Βουλγαρία στη συνέχεια.

Στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα διατηρήσει

την ελληνική ομάδα στην κορυφή του ομίλου. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Έλληνας προπονητής δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χρυσικόπουλου, Γιαννόπουλου και Τολιόπουλου, οι οποίοι έχουν αντικατασταθεί από Κακλαμανάκη, Ρογκαβόπουλο και Φλιώνη.

Η αποστολή της Εθνικής αποτελείται από τους: Γιάννη Αγραβάνη , Δημήτρη Αγραβάνη, Γιάννη Αθηναίου, Νίκος Γκίκας, Βασίλη Καββαδά, Δημήτρη Κακλαμανάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, Μιχάλης Λούντζη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Γάιο Σκορδίλη, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Φλιώνη.

Το πρόγραμμα του ομίλου:
Ελλάδα – Λετονία (19:00)
Βοσνία – Βουλγαρία (22:00)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - European Championship - ΜΠΑΣΚΕΤ Ελλάδα - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Εθνική ομάδα επιστρέφει στη δράση και αντιμετωπίζει τη Λετονία (19:00) στη "φούσκα" του Σεράγεβο για τα προκριματικά του Eurobasket 2022.

Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 11:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα