Άρης-Ολυμπιακός: Ο Τσιαντάκης απέναντι στο ερυθρόλευκο παρελθόν του (vid)

Άρης-Ολυμπιακός: Ο Τσιαντάκης απέναντι στο ερυθρόλευκο παρελθόν του (vid)osinteliΠαρ, 11/27/2020 - 11:30

Στο άκουσμα του ονόματος του Νίκου Τσιαντάκη, αυθόρμητα η δεύτερη σκέψη που έρχεται στο μυαλό, είναι αυτή του Ολυμπιακού. Με τους ερυθρόλευκους ο "κουτάλας" έκανε σπουδαία καριέρα επί 7,5 συναπτά έτη πριν μετακομίσει στο Χαριλάου για λογαριασμό του Άρη.

Μοιραία κάποια στιγμή θα έπρεπε να τεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του, κάτι που δεν άργησε να συμβεί. Την 1η Φεβρουαρίου

του 1995, ο Τσιαντάκης έπαιξε εναντίον του Ολυμπιακού στην πέμπτη μόλις του συμμετοχή με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μάλιστα είχε και την ευκαιρία να απειλήσει τον Κυριάκος Τοχούρογλου χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την εστία του. 

Το ίδιο συνέβη και τη δεύτερη φορά που αγωνίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό στο Χαριλάου. Ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου του 1995 για το πρωτάθλημα της σεζόν 1995-96. Σε εκείνο το παιχνίδι αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο Αλέκος Ράντος, τον οποίο όμως επίσης δεν κατάφερε να κερδίσει.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Άρης-Ολυμπιακός: Ο Τσιαντάκης απέναντι στο ερυθρόλευκο παρελθόν του Submitted by osinteli on Παρ, 11/27/2020 - 11:33 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/tsiantakis_enantion_osfp.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Νίκος Τσιαντάκης είναι συνυφασμένος με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο σπουδαία καριέρα έκανε και με τον Άρη με τον οποίο αντιμετώπισε δύο φορές τους ερυθρόλευκους σε ματς με ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Νίκος Τσιαντάκης είναι συνυφασμένος με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο σπουδαία καριέρα έκανε και με τον Άρη με τον οποίο αντιμετώπισε δύο φορές τους ερυθρόλευκους σε ματς με ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο. Θυμηθείτε τα. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 11:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα