Ράκος ο Τσιτσιπάς με τον θάνατο αγαπημένου του

Με ένα μακρυσκελές κείμενο στα social media, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλησε να “αποχαιρετήσει” τον Μπερνάρντ Φρανσίς που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

O Φρανσίς ήταν Γάλλος, πρώην τενίστας και ιδιοκτήτης της ακαδημίας “Tennis Brothers Marbella” στην Ισπανία, μαζί με τον αδερφό του, Φρανκ.

Ήταν γνωστός για την λατρεία και το πάθος που είχε για το τένις, θέλοντας να μεταφέρει την εμπειρία του από τα πολλά χρόνια στο tour και τα ταξίδια του σε όλον τον κόσμο.

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά είχε γνωριστεί όταν ο Έλληνας

τενίστας πραγματοποιούσε τα πρώτα του βήματα στο χώρο και ταξίδευε σε ακαδημίες και τουρνουά του εξωτερικού, όντας από τους πρώτους που εντόπισαν το ταλέντο και το χάρισμά του.

Ο θάνατος του Μπερνάρντ, έχει στοιχίσει πολύ στον Τσιτσιπά, όπως φαίνεται και από το κείμενο που αφιέρωσε στον αγαπημένο του προπονητή.

“Αγαπητέ Μπερνάρντ,

Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες βράδυ, αφού σε σκεφτόμουν και θυμόμουν τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί τα τελευταία χρόνια. Έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες που έχεις φύγει αλλά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Κάθε μέρα γίνεται και πιο δύσκολο. Ήξερα πόσο ενδιαφέρεσαι για μένα και πάντα το έβλεπα αυτό. Πάντα έψαχνες για το καλύτερο.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που περάσαμε στη Μαδρίτη και τη Μαρμπέγια. Με έκανες να νιώθω μεγάλη χαρά, όχι μόνο εγώ αλλά και στους ανθρώπους που ειχα γύρω μου. Είσαι ο ορισμός του σπουδαίο ανθρώπου. Κανένας δεν μπορεί να στο πάρει αυτό. Το κέρδισες όλα αυτά τα χρόνια. Το έχεις αποδείξει στον εαυτό σου. Έχεις τον σεβασμό όλων των ανθρώπων που γνωρίζω.

Λάτρευα να μου λες ιστορίες από τη Βραζιλία και την Ευρώπη. Με έκανες να γελάω και να βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής.

Το τένις ήταν η παιδική σου χαρά. Οι ιδέες και η δημιουργικότητα που είχες στο τένις, εξαργυρώθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της προπονητικής σου καριέρας.

Ο δικός μου ο στόχος είναι να ξυπνάω με ένα χαμόγελο κάθε πρωί και να σκέφτομαι όλα αυτά τα θετικά που μου έδωσες. Ήταν σύντομο αλλά αξέχαστο ταξίδι μαζί σου.

Τίποτα δεν είναι πιο οδυνηρό από το να χάνεις κάποιον που αγαπάς. Πάντα πίστευα ότι αυτή η ζωή είναι όμορφη. Αλλά δεν ήξερα ότι κάποτε θα ήταν τόσο σκληρή για μένα. Μακάρι να μπορούσα να σε επαναφέρω στη ζωή“.

The post Ράκος ο Τσιτσιπάς με τον θάνατο αγαπημένου του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα