Εθνική: Αναχωρεί με Ρογκαβόπουλο για Βοσνία

Εθνική: Αναχωρεί με Ρογκαβόπουλο για ΒοσνίαosinteliΚυρ, 11/22/2020 - 12:51

Με προορισμό τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, όπου θα δώσει δύο προκριματικούς αγώνες για το Eurobasket 2022, θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (23/11) η αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Το "παράθυρο" του Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στο Σεράγεβο με το καθεστώς της "φούσκας" εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ελληνική ομάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στη Λετονία (27/11, 19:00) και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει

τη Βουλγαρία (29/11, 19:00).

Στην αποστολή θα συμμετάσχουν 14 παίκτες και σε σχέση με την αρχική επιλογή που είχε κάνει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος υπήρξαν τρεις αναγκαστικές αλλαγές, με τους Δημήτρη Κακλαμανάκη, Δημήτρη Φλιώνη και Νίκο Ρογκαβόπουλο να αντικαθιστούν τους Χάρη Γιαννόπουλο, Λίνο Χρυσικόπουλο και Βασίλη Τολιόπουλο οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Δημήτρης Κακλαμανάκης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Δημήτρης Φλιώνης (Αρης).

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - European Championship - ΜΠΑΣΚΕΤ Ελλάδα - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με προορισμό τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, όπου θα δώσει δύο προκριματικούς αγώνες για το Eurobasket 2022, θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (23/11) η αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 12:51 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα