ΑΕΚ: Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε

ΑΕΚ: Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησεgvasilioΚυρ, 11/22/2020 - 11:00

Μετά από δύο περιπετειώδεις εβδομάδες η ΑΕΚ επιστρέφει στη Super League με στόχο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Τα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων βρήκε την ΑΕΚ σε καλό μομέντουμ,

έχοντας κερδίσει Ζόρια στην Ουκρανία και ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Κόντρα στην ΑΕΛ το μεσημέρι της Κυριακής στη Ριζούπολη η Ένωση θέλει την τρίτη διαδοχική νίκη, προκειμένου να μείνει κοντά στην κορυφή και το πρωτοπόρο Ολυμπιακό

Τη… γονάτισε ο Covid-19

Το εντυπωσιακό 4-1 επί της Ζόρια στο Ζαπορίζιε άφησε πολλά… σημάδια στην ΑΕΚ, η οποία πληγώθηκε από τον κορωνοϊό μετρώντας συνολικά 21 κρούσματα. Από αυτά τα 11 αφορούσαν σε παίκτες της ομάδας με αποτέλεσμα να χάσουν σημαντικό μέρος των προπονήσεων όλο αυτό το διάστημα.

Συνεπώς και η προετοιμασία της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα έγινε μετ’ εμποδίων, καθώς υπήρχαν και επιπλέον απουσίες λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, όπως ο Νεντελτσιάρου. 

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ NOVASPORTS.GR Ο ΜΑΣΙΜΟ ΚΑΡΕΡΑ

Αν υπάρχει κάτι θετικό μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βίωσαν οι «κιτρινόμαυροι» είναι ότι παίκτες «κλειδιά» πήραν σημαντικές ανάσες ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. 
 

Επιστροφές που λύνουν τα χέρια του Καρέρα

 Για τον αγώνα με την ΑΕΛ, ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νέναντ Κρστιτσιτς ο οποίος εκτίει τιμωρίας μιας αγωνιστικής λόγω τεσσάρων κίτρινων καρτών. Υπό άλλες συνθήκες η απουσία του Σέρβου θα πονοκεφάλιαζε τον Ιταλό κόουτς, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι κατά πολύ καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΕΝΩΣΗ

Ο Σιμόες επέστρεψε, ο Γαλανόπουλος πήρε χρόνο με τη Ζόρια, ενώ και ο Σιμάνσκι μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή μετά το χειρουργείο στον αστράγαλο. Πλέον, ο Καρέρα περιμένει και τον Λιβάι Γκαρσία να είναι στο 100% για να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ NOVASPORTS.GR Ο ΑΝΤΡΕ ΣΙΜΟΕΣ

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος λόγω του ότι ανάρρωσαν πριν τρεις μέρες από τον κορωνοϊό, ενώ αντίθετα ο Ινσούα ο οποίος ήταν στο ίδιο… γκρουπ μπήκε αποστολή με δύο προπονήσεις. 

 



Ενδεκάδα με εκπλήξεις

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως θα δούμε εκπλήξεις από τον Ιταλό τεχνικό. Αρχικά, ο τραυματισμός του Τσιντώτα έχει αφήσει ανοικτή τη θέση Νο 1, με τον Αθανασιάδη να φλερτάρει με το ντεμπούτο του με την Ένωση. Η τετράδα στην άμυνα θα είναι πιθανότατα Μπακάκης δεξιά, Λόπες αριστερά και Νεντελτσιάρου, Σβάρνας στα στόπερ, αμυντικός μέσος ο Σιμόες με τον Σάκχοφ στο πλευρό του και τον Μάνταλο μπροστά τους.

Δεξιά ο Αλμπάνης, αριστερά ο Μαχαίρας και κορυφή ο Ολιβέιρα. Αυτή είναι μια ενδεκάδα που δοκίμασε ο Ιταλός τεχνικός στις προπονήσεις και μένει να δούμε αν όντως θα την επιλέξει και για τον αγώνα της Κυριακής. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Μετά από δύο περιπετειώδεις εβδομάδες η ΑΕΚ επιστρέφει στη Super League με στόχο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Τα νικηφόρα αποτελέσματα.  Article publish on Κυρ, 11/22/2020 - 11:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα