Έστησε στον τοίχο τη Μαρσέιγ ο Βαλμπουενά

Έστησε στον τοίχο τη Μαρσέιγ ο ΒαλμπουενάdstroumbΠαρ, 01/22/2021 - 01:25

"Ποταμός" κατά της παλιάς του ομάδας παρουσιάστηκε σε σχόλια του ο Ματιέ Βαλμπουενά
Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας της Μασσαλίας "ανάγκασε" τον Γάλλο να ανοίξει το στόμα του και να... "λούσει" την ομάδα που τίμησε επί χρόνια.

 Στο σχόλιό του στον RMC, με τον οποίο συνεργάζεται, επισήμανε μεταξύ άλλων για Βίλας Μπόας κα Μαρσέιγ:

«Τρεις μήνες μετά η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη στην ομάδα.

Οι πρώτοι που φταίνε είναι οι παίκτες. Υπάρχουν βαθύτερα προβλήματα στη Μαρσέιγ και σε όλα τα επίπεδα. Όταν φοράς τη φανέλα της Μαρσέιγ οφείλεις να έχεις προσωπικότητα, χαρακτήρα και αυτοεκτίμηση. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά. Όταν δέχεσαι ένα γκολ, σε νορμάλ συνθήκες αντιδράς. Βγάζεις αντίδραση. Εδώ δεν είδαμε αντίδραση. Ξέρω καλά τον Στιβ Μανταντά. Το βλέπω στο πρόσωπό του. Είναι αρχηγός χωρίς κουράγιο και απογοητευμένος εντελώς από αυτήν την κατάσταση. Το βλέπω στην έκφραση του προσώπου του. Ο Βίλας Μπόας βρίσκεται στη Μαρσέιγ 1,5 χρόνο.
 
Δεν έχει βελτιώσει καθόλου την ομάδα. Με τη Λανς όλοι έρχονταν δεύτεροι στη μπάλα και όλοι ήταν χαμένοι στο γήπεδο. Με τη Νιμ έδωσαν την αίσθηση ότι άγγιξαν πάτο αλλά υπάρχει και πιο κάτω. Ήταν καταστροφικό από όπου και να το πιάσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να τα βάλουμε στο τραπέζι και να στείλουμε τελεσίγραφα. Ο Eyraud (πρόεδρος) έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης και το ίδιο και ο McCourt (ιδιοκτήτης) που δεν τον έχουμε δει καθόλου». 
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Marseille - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΕΛΛΑΔΑ Πολύ σκληρός στην κριτική του για την πρώην ομάδα του παρουσιάστηκε για μία ακόμη φορά ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού. Article publish on Παρ, 01/22/2021 - 01:25 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα