Άρης: Λεπτομέρειες για να τελειώσει θετικά του Μήτρογλου

Άρης: Λεπτομέρειες για να τελειώσει θετικά του ΜήτρογλουdstroumbΠαρ, 01/22/2021 - 01:17

Ο Μήτρογλου, όλα δείχνουν, πως θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του Άρη. 

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Έλληνας φορ και η Μαρσέιγ βρήκαν τρόπο ώστε να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία δεν είχε την εξέλιξη που θα έπρεπε. 

Ο Κώστας Μήτρογλου αναμένεται

να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την παρουσία του στις Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατά και PSV

Ο "Μητρογκόλ", αγωνίστηκε σε 60 ματς με την Μπενφίκα και σκόραρε 36 γκολ, κερδίζοντας τις καρδιές όλων. Με 15εκ. ευρώ μετακομίζει στη Μασσαλία και ντύνεται στα γαλανόλευκα. Εκεί κάνει 32 συμμετοχές και 12 γκολ. Όμως οι σχέσεις του με τον Βίλας Μπόας, από την πρώτη στιγμή δεν είναι και οι καλύτερες με τον Πορτογάλο τεχνικό να... μην βλέπει καν τον Έλληνα επιθετικό. 
Ο Μπόας επιλέγει να εξαφανίσει τον Μήτρογλου και να δείξει "τυφλή" εμπιστοσύνη στον Ντάριο Μπενεντέτο, ο οποίος όμως κάθε άλλο παρά τον έχει δικαιώσει. Μάλιστα η εφημερίδα "La Provence" σε άρθρο της για την αγωνιστική εικόνα της Μαρσέιγ και το σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, έκανε κριτική στον Μπόας, λέγοντας πως "συνεχίζει να μην υπολογίζει τον Μήτρογλου, παρά το γεγονός πως ο Έλληνας επιθετικός είχε καλύτερο ποσοστό ευστοχίας από τον Αργεντίνο. Ο Μήτρογλου σκόραρε 1 γκολ κάθε 120λεπτά και ο Μπενεντέτο έχει 1 γκολ σε 229 λεπτά συμμετοχής". 
Η αντιμετώπιση του Βίλας Μπόας προς τον Μήτρογλου ήταν και ο λόγος που ο ίδιος έδειξε με κάθε τρόπο πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα. 

Φαίνεται πως θα επιστρέψει στα γήπεδα και θα ψάξει την αγωνιστική του αναγέννηση με τη φανέλα του Άρη και με προπονητή τον Άκη Μάντζιο. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Marseille - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off #arisfc #mitroglou #marseille ΕΛΛΑΔΑ Ο Έλληνας φορ αναζητά την ποδοσφαιρική επιστροφή μέσω του Άρη, τι έγραψαν οι Γάλλοι για τον "Μητρογκόλ" σε σχέση με τον Μπενεντέτο, ποια η σχέση του με τον Βίλας Μπόας. Article publish on Παρ, 01/22/2021 - 01:17 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα