Ερυθρός Αστέρας-Μιλάνο 67-71: Επιτέλους νίκη ύστερα από 9 ήττες…

To Μιλάνο μπήκε εξαιρετικά στην αναμέτρηση του Βελιγραδίου, μόλις μία φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε την πρώτη περίοδο στο +10 έχοντας σπουδαία ποσοστά (4/6 δίποντα, 6/9 τρίποντα) με επιθετικούς πυλώνες τους Χολ και Μπάρον.

Στη δεύτερη περίοδο η αντίδραση των Σέρβων ήταν σπασμωδική με τον Πετρούσεφ να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια (είχε 9 πόντους στο πρώτο μέρος), ωστόσο το σύνολο του Μεσίνα χωρίς να έχει τα ποσοστά του πρώτου δεκαλέπτου αύξησε τη διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά 14 πόντων 29-43.

Η αντίδραση από τους Σέρβους ήρθε στο δεύτερο

ημίχρονο με τον Πετρούσεφ να συνεχίζει τη δική του μεγαλειώδη βραδιά και προς το τέλος βρήκε συμπαραστάτες τους Βιλδόσα και Νέντοβιτς. Από την άλλη πλευρά για τους Ιταλούς ξύπνησαν τα…φαντάσματα των 9 συνεχόμενων ηττών, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 64-66 στο τελευταίο λεπτό, όμως ένα τρίποντο του Μπάρον και δύο βολές του Μήτρου-Λονγκ έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του Μεσίνα, πρώτη από τις 20 Οκτωβρίου!

Για τους νικητές ο Ντέιβις είχε 15 πόντους, 7 ασίστ, 6 ριμπάουντ, 30 στην αξιολόγηση, ο Μπάρον εκτέλεσε την παλιά του ομάδα με 19 πόντους, 11 οι πόντοι του Χολ όλοι στο πρώτο ημίχρονο.

Για τους Σέρβους, οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη ήττα τους επί των ημερών του Ιβάνοβιτς, ο Πετρούσεφ έκανε double double με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Βιλδόσα είχε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Νέντοβιτς είχε 12 πόντους αλλά ήταν πολύ άστοχος με 4/13 σουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα