«Θέλει Σάντος στη θέση του Πογέτ η Εθνική Ελλάδος»

Έτοιμη να κινηθεί για τον Φερνάντο Σάντος, που έμεινε ελεύθερος από την Πορτογαλία είναι η ΕΠΟ! Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο δημοσιογράφος, Πέδρο Σεπουλβέδα, επικαλούμενος δικές του πηγές. Μάλιστα σημειώνει πως το συμβόλαιο του νυν προπονητή της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, λήγει το 2023 και για αυτό οι αρμόδιοι θα κινηθούν για τον 68χρονο κόουτς.

«Η Εθνική Ελλάδας εξετάζει την απόλυση του Γκουστάβο Πογιέτ για να προσλάβει τον Φερνάντο Σάντος. Ο νυν προπονητής της Ελλάδας

έχει συμβόλαιο μόνο μέχρι το 2023 και η ιδέα είναι ο Φερνάντο Σάντος να καθοδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2024», έγραψε στο twitter.

Να σημειώσουμε ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει περάσει ξανά από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος (2010-2014) πριν αναλάβει την Πορτογαλία, οδηγώντας τη χώρα μας στα προημιτελικά του EURO 2012 και στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλο 2014.

Exclusivo. A seleção da Grécia pondera despedir Gustavo Poyet para contratar Fernando Santos. O atual selecionador da Grécia só tem contrato até 2023 e a ideia passa por Fernando Santos orientar a seleção grega no Euro 2024. pic.twitter.com/OoPEL6VKSO

Pedro Sepúlveda (@pedromsepulveda) December 15, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα