Άρης: Ενδιαφέρον Έλτσε για Μανού Γκαρθία

Ενδιαφέρον της Έλτσε για τον Μανού Γκαρθία αποκαλύπτει η ιστοσελίδα elgoldigital.com. Σύμφωνα με δημοσίευμά της, ο νέος προπονητής της ισπανικής ομάδας, Πάμπλο Μαντσίν, επιθυμεί τον επαναπατρισμό του επιτελικού μέσου του Άρη. Μάλιστα, αποτελεί βασική επιλογή του εν όψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, για την ενίσχυση του ρόστερ.

Η Έλτσε είναι στο βυθό του βαθμολογικού πίνακα της La Liga, με μόλις 4 βαθμούς σε 14 παιχνίδια, 7 βαθμούς μακριά από τις ομάδες που είναι ακριβώς από πάνω (Καδίθ και Σεβίλλη έχουν

από 11 πόντους έκαστη) και 8 βαθμούς μακριά από την ζώνη της σωτηρίας, όπου είναι η Θέλτα και η Εσπανιόλ, με 12 πόντους έκαστη. Η προσπάθεια, λοιπόν, για αποφυγή του υποβιβασμού δεν θα είναι εύκολη, γι’ αυτόν και ο Μαντσίν, ο οποίος ανέλαβε στις 17 Νοεμβρίου την τεχνική ηγεσία της Έλτσε, ζήτησε παίκτες που να μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά. Μεταξύ των ονομάτων, σημείωσε κι αυτό του Γκαρθία, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και στο μέλλον!

Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας elgoldigital.com αναφέρονται τα εξής:

“Η ομάδα της Έλτσε θα κάνει μια κίνηση στην αγορά του Ιανουαρίου, με σκοπό να προσπαθήσει για τη σωτηρία, που αυτή τη στιγμή φαντάζει αδύνατη.

Ο Pablo Machín δέχτηκε μια αδύνατη πρόκληση στην Elche CF. Αφού πολλοί προπονητές, όπως ο Paco López, απέρριψαν την πρόταση από την ομάδα της Elche, ο πρώην προπονητής της Sevilla FC και της Girona FC, την αποδέχτηκε. Φυσικά, δεν το έκανε επιπόλαια, αλλά έβαλε μια σειρά από όρους. Κάποιους όρους, που δέχτηκε ο σύλλογος και που θα πρέπει να αρχίσει να εκπληρώνει στη χειμερινή αγορά.

Δεν έθεσε, όμως, μόνο όρους για μεταγραφές, στις οποίες θα έχει μεγάλη εξουσία λήψης αποφάσεων. Έθεσε όρους για την ανάληψη ενός μεσομακροπρόθεσμου έργου. Να συνεχίσει στο σύλλογο, ακόμα και σε περίπτωση υποβιβασμού. Αλλά πριν από έναν πιθανό υποβιβασμό, ο Pablo Machín θέλει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να σώσει την Elche CF.

Ο Pablo Machín και οι απαιτήσεις του για την Elche CF

Από τότε που επισημοποιήθηκε η άφιξη του προπονητή στον σύλλογο της Έλτσε, δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν τα ονόματα των παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα. Ένα από τα πιο διάσημα ήταν αυτό του Πέρε Πονς, ενός ποδοσφαιριστή τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την εποχή του στη Χιρόνα και τον οποίο θα χαιρόταν να ενσωματώσει στην ομάδα.

Δεν είναι, όμως, ο μόνος ποδοσφαιριστής που αρέσει στον προπονητή. Έχει ζητήσει και την άφιξη ενός πιο επιθετικού χαφ. Ένας ποδοσφαιριστή, που έπαιζε ήδη στη Σανταντέρ Λιγκ την περασμένη σεζόν, αλλά που έπρεπε να φύγει στο εξωτερικό, λόγω της έλλειψης ευκαιριών για τις ελίτ ισπανικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Ο παίκτης που θέλει η Elche CF τον Ιανουάριο

Αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν είναι άλλος από τον Manu García, ο οποίος στα 24 του είναι μέλος του Άρη Θεσσαλονίκης. Αντιμετωπίζει μια απρόβλεπτη κατάσταση για έναν ποδοσφαιριστή της ποιότητάς του, γιατί ανδρώθηκε σε μια από τις καλύτερες ακαδημίες νέων του κόσμου, όπως είναι αυτή της Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, δεν μπόρεσε ποτέ να στεριώσει στη Σπόρτινγκ ντε Χιχόν και το επίπεδό του στην Αλαβές δεν ήταν το αναμενόμενο.

Τώρα περιμένει να λάβει νέα πρόταση για να επιστρέψει στην υψηλότερη ελίτ. Η Elche CF θα μπορούσε να του δώσει αυτή τη νέα ευκαιρία, καθώς ο Pablo Machín είναι σίγουρος για όλα όσα μπορεί να συνεισφέρει ο επιθετικός μέσος. Όχι μόνο για τη φετινή σεζόν στη Santander League, αλλά και για το μέλλον του συλλόγου. Και είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την επάνοδο της ομάδας, εάν καταλήξει να υποβιβαστεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα