Εργοτέλης-Ιωνικός 0-1: Ξεκίνημα με "διπλό"

Εργοτέλης-Ιωνικός 0-1: Ξεκίνημα με "διπλό"osinteliΚυρ, 01/17/2021 - 16:25

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Super League 2 ο Ιωνικός, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Εργοτέλη. 

Η ομάδα της Νίκαιας κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κάστρο. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως στο πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο

ημίχρονο ο Εργοτέλης δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Σερβιλάκη (51'), όμως δεν βρήκε τρόπο να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο και το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (80' Μπότε), Νεράλ (70' Κατσούρρι), Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Αμπντουλαχί (70' Μπουτσάκης), Πατρινός (63' Κόνραντ), Κωστανάσιος (80' Ποζατζίδης), Μανουσάκης.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε (80' Τιεντσέ), Μπρίτο (59' Ματσούκας, 90'+2' Σινγκ), Μάναλης (90'+2' Τσιριγώτης), Κάστρο.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 2 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εργοτέλης - Ποδόσφαιρο Ιωνικός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εργοτέλης ΕΛΛΑΔΑ Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Super League 2 ο Ιωνικός, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Εργοτέλη. 

Article publish on Κυρ, 01/17/2021 - 16:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα