Άρης – Παναθηναϊκός 1-2: Το ντέρμπι του "Μότσαρτ"! (vid)

Άρης – Παναθηναϊκός 1-2: Το ντέρμπι του "Μότσαρτ"! (vid)ageorgiΚυρ, 01/17/2021 - 15:30

O Παναθηναϊκός λίγες μέρες μετά τη σύγκρουση του με την Ίντερ στη φάση των ομίλων του Champions League και την ήττα 2-0 στο ΟΑΚΑ, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη

για το απαιτητικό ματς απέναντι στον Άρη του Κίκε Ερνάντεθ.

Οι "κίτρινοι" ήθελαν επειγόντως ανάσα βαθμών και ψυχολογίας, καθώς έρχονταν από ήττα (3-0) με τον Εργοτέλη και μετά τον Παναθηναϊκό ακολουθούσε εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ! Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη, καθώς στο 12ο λεπτό ο Χαβίτο άνοιξε το σκορ. Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα και με γκολ των Κλέιτον (19') και Ίβανσιτς (26') πανηγύρισαν τη νίκη.

Μάλιστα το γκολ του Αυστριακού, το οποίο έκρινε τελικά και τη νίκη, ήταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ένα από τα κλασικά πλέον στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Με τον Χενκ Τεν Κάτε εκείνη τη σεζόν ο Παναθηναϊκός έμεινε τρίτος στο πρωτάθλημα, ωστόσο πανηγύρισε μια επική πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Champions League, αν και είχε ξεκινήσει τη διοργάνωση με δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Ο Άρης ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον Μαζίνιο, αφού ο Ερνάντεθ απομακρύνθηκε μετά την ήττα 4-0 απ΄τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην Αθήνα.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Με περίφημη εκτέλεση φάουλ ο Αντρέας Ίβανσιτς έκρινε το ντέρμπι του Σεπτεμβρίου του 2008 στη Θεσσαλονίκη. Article publish on Κυρ, 01/17/2021 - 15:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα