Άρης – Παναθηναϊκός 3-1: Όταν ο Άρης υπέταξε τον "νταμπλούχο" Παναθηναϊκό! (vid)

Άρης – Παναθηναϊκός 3-1: Όταν ο Άρης υπέταξε τον "νταμπλούχο" Παναθηναϊκό! (vid)ageorgiΚυρ, 01/17/2021 - 14:32

Ο Άρης και ο Παναθηναϊκός συναντήθηκαν στον τελικό κυπέλλου της σεζόν 2009-2010 και οι "πράσινοι" επικράτησαν 1-0, για να πανηγυρίσουν το νταμπλ.

Η δωδέκατη αγωνιστική της επόμενης

σεζόν είχε αρκετό ενδιαφέρον, καθώς ο Άρης υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό και ήθελε τη νίκη για λόγους βαθμολογικής συγκομιδής, αλλά και πρεστίζ. Στις 4 Δεκεμβρίου ο Άρης με τον Μίκαελ Πρόμπιερζ στο τιμόνι, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Σάκη Τσιώλη, υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι γηπεδούχοι από νωρίς μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ (12'), αλλά ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ πριν το ημίχρονο (38'). Οι γηπεδούχοι πήγαν με το προβάδισμα στ' αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Ντικόχ (44'). Το όμορφο γκολ του Νέτο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου (48'), απλά έδωσε περισσότερη άνεση στον Άρη για το τελικό 3-1!

Ο Παναθηναϊκός εκείνη τη σεζόν έμεινε δεύτερος και δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή, έβδομος τερμάτισε ο Άρης
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Άρης – Παναθηναϊκός 3-1: Όταν ο Άρης υπέταξε τον "νταμπλούχο" Παναθηναϊκό! Submitted by ageorgi on Κυρ, 01/17/2021 - 13:51 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/NIKH_ME_WRAIA_GOAL_TSEZAREK_NET… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Οι "κίτρινοι" πήραν... εκδίκηση για τον χαμένο τελικό κυπέλλου με τριάρα στο "Κλ. Βικελίδης". ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Οι "κίτρινοι" πήραν... εκδίκηση για τον χαμένο τελικό κυπέλλου με τριάρα στο "Κλ. Βικελίδης". Article publish on Κυρ, 01/17/2021 - 14:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα