Άρης-Παναθηναϊκός: Δύο έξω, δύο αμφίβολοι

Άρης-Παναθηναϊκός: Δύο έξω, δύο αμφίβολοιbasket1thanosΚυρ, 01/17/2021 - 14:24

Η αποστολή του Άρη απέναντι στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό είναι ούτως ή άλλως δύσκολη. Ακόμα δυσκολότερη γίνεται με τις απουσίες που θα πρέπει να διαχειριστεί ο Σάββας Καμπερίδης στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Basket League (17/01, 18:00).

Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς θα απουσιάσουν ό,τι και να γίνει ενώ οι Αμερικανοί,

Τζαμάλ Σούλερ και Μάριο Λιτλ είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Ο πρώτος δέχθηκε ένα χτύπημα στο μάτι και ο δεύτερος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Πάντως, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προλάβουν το ματς και για αυτό ο Καμπερίδης θα αργήσει να ανακοινώσει την 12άδα του "Αυτοκράτορα".

Για τους "πράσινους" το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο, αφού σηματοδοτεί το ντεμπούτο του Όντεντ Κάτας στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το ανεπιτυχές στην Euroleague (συντριβή από την Φενέρμπαχτσε).

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ 'Αρης - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Αρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Σάββας Καμπερίδης δεν υπολογίζει τους Μιλόσεβιτς, Ντραγκίτσεβιτς ενόψει του αγώνα (17/01, 18:00) με τον Παναθηναϊκό, ενώ θα μάθει την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστούν οι Σούλερ, Λιτλ. Article publish on Κυρ, 01/17/2021 - 14:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα