Έρχεται βαριά τιμωρία για την ΑΕΚ (pics)

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει η ΑΕΚ μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άγιαξ. Θλιβερές εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου και έγιναν πρώτο θέμα σε πολλά ευρωπαϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν αρκετή ώρα πριν την σέντρα με αυτούς του Άγιαξ και χρειάστηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Η ΑΕΚ
που ήταν υπότροπη για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στα πέταλα και κινδύνευε να τιμωρηθεί η έδρα της εάν άναβε έστω και ένας πυρσός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ΟΥΕΦΑ για τα όσα έγιναν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες των όσων συνέβησαν καθώς έσκασε μέσα στο γήπεδο βόμβα μολότοφ.

Για την ώρα ουδείς στις τάξεις της ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη για την τιμωρία που θα επιβληθεί στην ομάδα.

Υπάρχουν τα αισιόδοξα σενάρια που συμπεριλαμβάνουν πρόστιμο και τιμωρία της έδρας, αλλά και τα ακραία σενάρια που κυκλοφορούν στον ευρωπαϊκό τύπο και κάνουν λόγο μέχρι και αποβολή της ΑΕΚ από την Ευρώπη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Oι άνθρωποι της Ένωσης έκαναν λόγο για παρουσία οπαδών με διακριτικά του Παναθηναϊκού στην Θύρα που φιλοξενούσε τους φιλάθλους του Άγιαξ και πως οι άνθρωποι του Ολλανδικού συλλόγου, αλλά και της ΟΥΕΦΑ είχαν ενημερωθεί γι' αυτό.
Keywords
Τυχαία Θέματα