Ματσάρα στη Λυών

Όπως και στο παιχνίδι στο Μάντσεστερ, έτσι και στη Λυών, οι δύο ομάδες χάρισαν σπουδαίο ποδοσφαιρικό θέαμα στους θεατές και τηλεθεατές. Λυών και Σίτι ήρθαν ισόπαλες 2-2, αποτέλεσμα που στέλνει στους «16» την ομάδα του Γκουαρντιόλα και τη Λυών να λύνει τις διαφορές της την τελευταία αγωνιστική.

Ο Μπρούνο Τζενέσιο, επέλεξε ως αρχικό σχήμα τους:
Άντονι Λόπες, Ράφεαλ, Ντενάιερ, Μαρσέλο, Αουάρ, Ντεπάι, Φεκίρ, Μαρσιάλ, Μεντί, Κορνέ και Ντομπελέ.
Ο Πέπε Γκουαρδιόλα από την πλευρά του επέλεξε τους;
Έντερσο, Γουόκερ, Στόουνς, Στέρλινγκ,
Αγουέρα, Λαπόρτ, Σανέ, Νταβίντ Σίλβα, Φερναντίνιο, Μαχρλεζ και Σισένκο

Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έβλεπες πως παίζουν δύο ομάδες που και θέλουν και μπορούν να πάρουν τη νίκη και να βρεθούν στη νοκ άουτ φάση του θεσμού.
Η Λυών είχε σε βραδιά καριέρας τον Κορνέ, ο οποίος σκόραρε δύο φορές θέλοντας να πάρει μόνος του τη νίκη. Η πρώτη φορά στο 55ο λεπτό. Όμως η Σίτι βρήκε απάντηση σχετικά γρήγορα, αφού ο Λαπόρτ ισοφάρισε στο 63ο λεπτό.
Μπορεί το πρώτο μέρος να είχε φάσεις αλλά όχι γκολ, το δεύτερο είχε αυτό που περιμένουν όλοι, να κουνηθούν τα δίχτυα.
Ο Κορνέ στο 81ο λεπτό βρήκε και πάλι τον τρόπο να νικήσει τον Έντερσον και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους παίκτες της Λυών. Έμεναν 9 λεπτά για να πάρει η Γαλλική ομάδα τη μεγάλη νίκη. Όμως ο Κουν Αγουέρο είχε άλλη άποψη και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα, μόλις στο 83ο λεπτό. Ο Αργεντίνος σταρ νίκησε τον Άντονι Λόπες κι έδωσε την πολύτιμη ισοπαλία για τους γαλάζιους του Μάντσεστερ.

Παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν και θα έλεγε κανείς πως δίκαια πήρε την πρόκριση για το νοκ άουτ και μάλλον θα είναι άδικο να μην γίνει το ίδιο και για την ομάδα της Λυών.
Keywords
Τυχαία Θέματα