Έρχεται και πιάνει άμεσα δουλειά

Την Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα ο Γιώργος Δώνης, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» και στη συνέχεια θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα. Ο Δώνης θα συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού», τις κινήσεις που θα γίνουν στο μετεγγραφικό παζάρι,
προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας.

Οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με -6 και περιορισμό μετεγγραφών. Αυτό σημαίνει πως οι κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι θα πρέπει να είναι μελετημένες, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη. Οι «πράσινοι» αναμένεται να κινηθούν για έναν ξένο επιθετικό και παράλληλα μελετούν διάφορες περιπτώσεις παικτών κάτω των 23 ετών, για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τους.

Παράλληλα, ο Δώνης θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στις επαφές αλλαγής ιδιοκτησίας στην ομάδα. Ο Νταμπίζας θα τον ενημερώσει για το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στην πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, κάτι που θα σημάνει και τη νέα εποχή στο «τριφύλλι».
Keywords
Τυχαία Θέματα