Κινείται για τον Ποντένσε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζερ του Ντανιέλ Ποντένσε, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» στον οικονομικό τομέα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα ο Πορτογάλος παίκτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν θέσει ως πρώτος τους στόχο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσόβονας.

Ο 23χρονος παίκτης αρέσει τόσο στον Πέδρο Μαρτίνς, όσο και στον Κριστιάν Καρεμπέ,
ο οποίος έχει εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή του. Ο πορτογαλικός Τύπος αναφέρει πως οι Πειραιώτες βρίσκονται πιο κοντά στον παίκτη και πως όλα δείχνουν πως θα τον κάνουν δικό τους, παρά το ενδιαφέρον της Σεβίλλης τις τελευταίες ημέρες για την απόκτησή του.

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» επικρατεί αισιοδοξία πως η συγκεκριμένη μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί σύντομα και πως ο παίκτης θα μεταβεί στο Ζέεφελντ, προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή, η οποία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Δεν αποκλείεται, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, η μετεγγραφή να ολοκληρωθεί πριν το Σαββατοκύριακο.
Keywords
Τυχαία Θέματα