Μάχη για πρόκριση ανάμεσα σε Σενεγάλη και Κολομβία

Πολύ σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στον όγδοο όμιλο, με τρεις ομάδες να ψάχνουν την πρόκρισή τους.
Η Σενεγάλη, θα αντιμετωπίσει την Κολομβία και χρειάζεται ένα μόλις βαθμό για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Για τον προπονητή της Κολομβίας Χοσέ Πέκερμαν, τα θετικά νέα έρχονται από την επιστροφή του Κάρλος Σάντσες που εξέτισε την ποινή του μετά την αποβολή του στο πρώτο
ματς. Ο Αμπέλ Αγκιλάρ προέρχεται από τραυματισμό κόντρα στην Πολωνία και ενδέχεται να μην χρησιμοποιηθεί, παρά μόνο αν είναι εξαιρετική ανάγκη. Τη θέση του είχε πάρει ο Ματέους Ουρίμπε που λογικά θα ξεκινήσει στη βασική εντεκάδα. Ο Οσπίνα που είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο ματς με την Πολωνία δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Μπάριος, πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην δεχτούν κίτρινη κάρτα, καθώς αν προκριθεί η Κολομβία τότε θα απουσιάσουν.
Η Σενεγάλη έχει συνηθίσει να παίζει η ομάδα του επιθετικό ποδόσφαιρο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει ένα αμυντικογενές σύστημα ώστε η Σενεγάλη να πάρει τον βαθμό που χρειάζεται για να περάσει στην επόμενη φάση.
Keywords
Τυχαία Θέματα