Επτά ομάδες για τέσσερα εισιτήρια

Η φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται απόψε με τέσσερις θέσεις για τους «16» να απομένουν ανοικτές. Διαβάστε όλα τα σενάρια πρόκρισης.

Στα νοκ - άουτ έχουν ήδη περάσει Μπαρτσελόνα, Βασιλεία, Μπάγερν, Μπεσίκτας, Τσέλσι, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σ.Ζ., Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα και Τότεναμ, ενώ επτά ομάδες διεκδικούν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια.

Στον 5ο Όμιλο, η Λίβερπουλ υποδέχεται την
Σπάρτακ Μόσχας και η Μάριμπορ την Σεβίλλη. Οι «ρεντς» θέλουν ισοπαλία για πρόκριση, ενώ παίρνουν την πρώτη θέση με νίκη ή με ισοπαλία αν δεν κερδίσει η Σεβίλλη. Σε περίπτωση ήττας, η Λίβερπουλ είναι εκτός εκτός αν ηττηθούν και οι Ανδαλουσιάνοι. Η Σεβίλλη προκρίνεται με ισοπαλία, ή αν δεν κερδίσει η Σπάρτακ. Σε περίπτωση νίκης, οι Ισπανοί παίρνουν την πρώτη θέση αν δεν κερδίσει η Λίβερπουλ. Η Σπάρτακ θέλει μόνο νίκη για πρόκριση, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση είναι τρίτη, με την Μάριμπορ ήδη αποκλεισμένη. Οι Ρώσοι με τρίποντο τερματίζουν πρώτοι αν δεν κερδίσει η Σεβίλλη.

Στον 6ο Όμιλο, η Φέγενορντ υποδέχεται τη Νάπολι και η Σαχτάρ την Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα είναι ήδη στους «16» ως πρώτη, ενώ θα την ακολουθήσει η Σαχτάρ αν αποφύγει την ήττα από την Σίτι, ή αν δεν κερδίσει η Νάπολι. Οι Ιταλοί θέλουν μόνο νίκη και παράλληλα ήττα της Σαχτάρ. Η Φέγενορντ είναι εκτός.

Στον 7ο Όμιλο, η Πόρτο αντιμετωπίζει την Μονακό και η Λειψία την Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι είναι στους «16» ως πρώτοι του ομίλου. Η Πόρτο την ακολουθεί με νίκη, ή αν ισοβαθμήσει με την Λειψία. Οι Γερμανοί πρέπει να πάρουν περισσότερους πόντους από την Πόρτο καθώς δεν υπερτερούν στην ισοβαθμία, ενώ οι Μονεγάσκοι είναι σίγουρα τέταρτοι.

Στον 8ο Όμιλο, η Ρεάλ υποδέχεται την Ντόρτμουντ και η Τότεναμ τον ΑΠΟΕΛ. Οι «σπερς» έχουν περάσει ως πρώτοι του ομίλου, η Ρεάλ ως δεύτεροι. Ντόρτμουντ και ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Αν και οι δύο έρθουν ισόπαλες, περνούν οι Γερμανοί λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων στον όμιλο. Αν και οι δύο κερδίσουν ή χάσουν, όλα θα κριθούν από την διαφορά τερμάτων των τελευταίων ματς.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ (21:45):

5ος Όμιλος
Λίβερπουλ - Σπάρτακ Μόσχας
Μάριμπορ - Σεβίλλη

6ος Όμιλος
Φέγενορντ - Νάπολι
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάντσεστερ Σίτι

7ος Όμιλος
Πόρτο - Μονακό
Λειψία - Μπεσίκτας

8ος Όμιλος
Ρεάλ Μ. - Ντόρτμουντ
Τότεναμ - ΑΠΟΕΛ
Keywords
Τυχαία Θέματα