Μόνο οι παίκτες μπορούν να κρατήσουν τον Μαρίνο...

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, μίλησε με τόσο “σκληρή” γλώσσα προς τους παίκτες της ομάδας του. Έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους για την απογοητευτική εικόνα των Πράσινων στο ματς με τον Πανιώνιο, ζήτησε άμεσα βελτίωση και πέταξε και μια δυνατή ...προειδοποιητική βολή.

“ Αν συνεχίσετε έτσι, θα το σκεφτώ πολύ αν θα συνεχίσω να είμαι μαζί σας”, είπε σε κάποια στιγμή ο προπονητής του Τριφυλλιού προς τους ποδοσφαιριστές του
Παναθηναϊκού και εξέφρασε – εμμέσως – πρόθεση αποχώρησης.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ουζουνίδης είχε φτάσει στα όρια του με όλα όσα συμβαίνουν στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού και πλέον τα έχει ξεπεράσει. Πέρα από τα δεδομένα διοικητικά προβλήματα, βλέπει τελευταία τους παίκτες του ...χαμένους στις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους και μια εικόνα ομάδας, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τον ίδιο.

Η ήττα με ...κατεβασμένα τα χέρια από τον Πανιώνιο στεναχώρησε, προβλημάτισε και εξόργισε τον προπονητή του Τριφυλλιού που βλέπει – παρά τις δικές του μεγάλες προσπάθειες – μια άνευ όρων ...παράδοση από αρκετούς παίκτες. Ιδιαίτερα από αυτούς που αναμένεται να αποχωρήσουν το Γενάρη.

Απλήρωτοι είναι και ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του (περισσότερους μήνες από τους παίκτες), ωστόσο ποτέ τους δεν αναφέρθηκαν σε αυτό το θέμα, ούτε το έθεσαν σαν δικαιολογία μετά από ένα κακό παιχνίδι, ενώ αρκετές φορές έβαλαν “πλάτη” για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα όρθωσαν μια “ασπίδα προστασίας” προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, απορρόφησαν όλους τους “κραδασμούς” και πήραν πάνω τους την πίεση που υπάρχει, όμως δεν βλέπουν ...ανταπόκριση.

Πλέον ο Ουζουνίδης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης. Άμεσα. Όχι γιατί βλέπει να έρχεται το κακό και θέλει να ...πηδήξει πρώτος από ένα “καράβι” που βουλιάζει, αλλά επειδή δεν μπορεί να κουβαλά άλλο και αυτό το βαρύ φορτίο.

Ισχυρή διοίκηση δεν υπάρχει, δεκάδες προβλήματα παραμένουν άλυτα εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων (π.χ. Τσάβες), στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχει βελτίωση και έχει μείνει μονάχος να παλεύει κόντρα σε ...όλα.

Το ψυχολογικό “άδειασμα” είναι αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης και εκτιμώ ότι μόνο οι παίκτες μπορούν να κρατήσουν τον Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και να του βγάλουν από το μυαλό τις σκέψεις παραίτησης. Και αυτό μπορεί να γίνει με την αγωνιστική τους αντίδραση, με την προσπάθεια τους και την επιμονή τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα