Επιβεβαιώθηκε η επιστροφή της Veronica Mars στο Hulu

Επιστροφή στα χρόνια της εφηβείας!

Η αναβίωση του "Veronica Mars" είναι πλέον επίσημη. Το Hulu ζήτησε οχτώ νέα μονόωρα επεισόδια για το 2019, με την Kristen Bell να επιστρέφει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

"Έκτακτα νέα από το Γραφείο Ερευνών Mars!", έγραψε η Bell στον λογαριασμό

της στο Twitter, μαζί με τη δημοσίευση της ανακοίνωσης σε μορφή βίντεο. "Σας ευχαριστώ όλους που ενθουσιαστήκατε με την ανακοίνωση και το Hulu που θα δώσει στην Veronica την ευκαιρία να ενηλικιωθεί".

Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

BREAKING NEWS out of Mars Investigations! :) A new #VeronicaMars series is comin atcha via @hulu. Thank you to all the marshmallows for staying excited and to @Hulu for giving Veronica a chance to wear her big girl pants. I hope we’re still friends after I taser you. pic.twitter.com/z2EufrjMpX

— Kristen Bell (@IMKristenBell) 20 Σεπτεμβρίου 2018

Η επίσημη σύνοψη του Hulu μιλάει για μια σειρά φόνων που λαμβάνει χώρα στο Neptune και την πρόσληψη του Γραφείου Ερευνών Mars από την οικογένεια ενός εκ των θυμάτων. Η Veronica θα είναι αυτή που πέρα από τους φόνους, θα ξεσκεπάσει και άλλα μυστήρια της πλούσιας κοινωνίας της Daytona Beach.

Ο δημιουργός της σειράς, Rob Thomas, θα γράψει το πρώτο επεισόδιο. Φήμες για την αναβίωση υπήρχαν από το 2017, ωστόσο, τον περασμένο μήνα αποκαλύφθηκε ότι πολύ σοβαρές συζητήσεις λάμβαναν χώρα για την υλοποίηση της σειράς.

Το Hulu ανακοίνωσε ότι και οι τρεις σεζόν "Veronica Mars", οι οποίες έτρεξαν από το 2004 μέχρι το 2007, όπως και η ταινία του 2014, θα είναι διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας streaming το "καλοκαίρι του 2019".

Όλοι οι fans ανυπομονούμε για τη νέα σειρά, αλλά αν έχετε αντίθετη άποψη, παρακαλώ, μοιραστείτε την στα σχόλια. Μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλιΩς απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα