"Ποδαρικό" με τρίποντο για την Λίβερπουλ

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Λίβερπουλ επέστρεψε στις επιτυχίες. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με όπλο για άλλη μία φορά την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της, νίκησε εκτός έδρας την Μπράιτον με σκορ 1-0 και αποσπάστηκε 7 βαθμούς από την 2η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα υποδέχεται την Δευτέρα τη Γουλβς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης το πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Σαλάχ στο 50΄, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Γκρος. Αυτό ήταν το 14ο τέρμα του Αιγύπτιου
στο πρωτάθλημα.

Τρία από τα πέντε παιχνίδια των 5 στην Αγγλία, τελείωσαν με το ίδιο σκορ, 2-1.
Μεγάλες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Γουότφορντ και Σαουθάμπτον.
Η ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ παρέμεινε αήττητη για 3ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ (2 νίκες – 1 ισοπαλία). Επιβλήθηκε της Λέστερ με σκορ 2-1, με τα γκολ που πέτυχαν ο Γουορντ – Πρόουζ στο 11ο λεπτό και ο Λονγκ στο 45΄. Στη συνέχεια έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βάλερι, αλλά το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Κλοντ Πιέλ, ήταν να μειώσει στο 58΄με τον Εντιντί.

Στο μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι, η Γουότφορντ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την γηπεδούχο Κρίσταλ Πάλας, με αυτογκόλ του Κάθκαρντ στο 40ο λεπτό. Στο 2ο ημίχρονο η Γουότφορντ αντέδρασε. Ο Κάθκαρντ πήρε το αίμα του πίσω στο 67΄και ισοφάρισε για την ομάδα του, ενώ το πολύτιμο τρίποντο έδωσε στην ομάδα του ο Κλέβερλι, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Μετά από 8 συνεχόμενες ήττες, η ουραγός Χάντερσφιλντ του Γερμανού προπονητή Ντέιβιντ Βάγκνερ, πήρε ισοπαλία 0-0 από την Κάρντιφ στην Ουαλία, ενώ η Μπέρνλι συνέχισε τις …υψηλές της πτήσεις, καθώς πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αυτή την φορά θύμα της ήταν η Φούλαμ του Κλαούντιο Ρανιέρι. Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σούρλε, αλλά η ομάδα του Σον Ντάις έφτασε στη νίκη με δύο αυτογκόλ! Πρώτα του Μπράιαν στο 21΄ και δύο λεπτά αργότερα του Ογκόι.
Keywords
Τυχαία Θέματα