Επιστροφή στα "διπλά" η Λάτσιο! (pics)

Σασουόλο - Λάτσιο 0-3

Η Λάτσιο του Σιμόνε Ινζάγκι πήρε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μετά τις 6 Ιανουαρίου, επικρατώντας 3-0 της Σασουόλο. Μόλις στο έβδομο λεπτό ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς άνοιξε το σκορ για τη Λάτσιο, ενώ στο ημίωρο ο Τσίρο Ιμόμπιλε πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 23ο γκολ του στη σεζόν. Ο 28χρονος επιθετικός παραμένει κορυφαίος σκόρερ της Serie A, μπροστά απ' τον Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς με το δέυτερο γκολ του στο ματς στο ξεκίνημα της επανάληψης, φτάνοντας τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα! Η Λάτσιο προσπέρασε την Ίντερ και έπιασε και πάλι την τρίτη θέση με 52 πόντους.

Φιορεντίνα - Κιέβο 1-0

H Φιορεντίνα πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Ιταλίας μετά τις 4 Φεβρουαρίου, επικρατώντας της Κιέβο 1-0 στο Αρτέμιο Φράνκι. Σκόρερ για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, ο Κριστιάνο Μπιράγκι μόλις στο έκτο λεπτό. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε και η Φιορεντίνα έφτασε τους 35 πόντους και την δέκατη θέση.

Σαμπντορια - Ουντινέζε 2-1

Νίκη η οποία τη διατηρεί σε πλεονεκτική θέση στη μάχη της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πέτυχε η Σαμπντόρια στο Λουίτζι Φεράρις επί της Ουντινέζε με 2-1. H ομάδα της Γένοβας κατάφερε να κρατήσει από κάτω της στη βαθμολογία τη Μίλαν (απ' την οποία έχασε την προηγούμενη αγωνιστική). Ο Ματίας Σιλβέστρε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 35΄και στο 83' ο Ντουβάν Ζαπάτα έγραψε το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Ουντινέζε ήταν να μειώσει το σκορ στις καθυστερήσεις με τον Αλί Αντνάν.

Κροτόνε - Σπαλ 2-3

H Σπαλ πήρε αποφασιστική νίκη στην έδρα της Κροτόνε με 3-2, μένοντας στην διακεκαυμένη ζώνη, αλλά μειώνοντας τη διαφορά απ' την Κροτόνε στον έναν πόντο. Ο Μίρκο Αντεντούτσι άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό για τη Σπαλ, για να ισοφαρίσει ο Κροάτης Άντε Μπούντιμιρ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Σίμιτς και Παλόσκι πέτυχαν δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 51ο και 60ο λεπτό και στο 86' ο Μπούντιμιρ με το δεύτερο γκολ του στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Για τη Σπαλ ήταν η πρώτη νίκη μετά τις 17 Δεκεμβρίου.

Βερόνα - Τορίνο 2-1

Η Βερόνα παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής επικρατώντας εντός έδρας 2-1 της Τορίνο. Ο Ματία Βαλότι άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με το πρώτο του γκολ στη σεζόν. O δανεικός απ' τη Μίλαν Μ' Μπαγιέ Νιάνγκ ισοφάρισε στο 49ο λεπτό και έβαλε και πάλι την Τορίνο στο ματς. Ο Βαλότι ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του στο 77ο λεπτό. Η Βερόνα έφτασε τους 19 βαθμούς και κράτησε τη διαφορά απ' την 18η Σπαλ στον έναν πόντο.
Keywords
Τυχαία Θέματα