Ανατροπή και νίκη της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι

Η Τσέλσι προηγήθηκε με τον Ουίλιαν, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε το ματς τούμπα με Λουκάκου και Λίνγκαρντ και τελικά επικράτησε 2-1, ανεβαίνοντας εκ νέου στη δεύτερη θέση.

Στους 59 βαθμούς οι «κόκκινοι διάβολοι» που φαίνεται να κλειδώνουν την παρουσία τοςυ στο Champions League της επόμενης χρονιάς, αφού βρίσκονται στο +7 από την πέμπτη Τσέλσι.

Οι «μπλε» μπήκαν δυνατά στο ματς και έχασαν μοναδική ευκαιρία μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μάρκος Αλόνσο έκανε
την σέντρα από τα αριστερά, ο Μοράτα πήδηξε μόνος του στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην συνέχεια την προσπάθεια του Αζάρ, την έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ντε Χέα. Στο 28’ απάντησε η Γιουνάιτεντ στις μεγάλες φάσης, όταν ο Σάντσες μπήκε στην περιοχή, αλλά καθυστέρησε απελπιστικά και το πλασέ του ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Κουρτουά. Στο3 0’ ήρθε το γκολ για την Τσέλσι η άμυνα της Μάντσεστερ, ξέχασε τον Ουίλιαν, με τον Αζάρ να του περνάει την μπάλα και ο Βραζιλιάνος να διαμορφώνει το 1-0. Οχτώ λεπτά αργότερα ήρθε οι απάντηση για τους γηπεδούχους, Ο Λουκάκου ξεκίνησε τη φάση εκτός περιοχής, κράτησε και έδωσε στον Σάντσες, ο Αλέξις στον Μαρσιάλ και εκείνος πάλι στον Λουκάκου που τελείωσε τη φάση, πετυχαίνονται ένα πανέμορφο τέρμα. Στο 67’ χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για την Γιουνάιτεντ ο Αλέξις έκανε τη σέντρα και ο Λουκάκου το γυριστό αλλά το έβγαλε με το ένα χέρι ο Κουρτουά, απομακρύνοντας σε κόρνερ, τελικά οι παίκτες του Μουρίνιο βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Λίνγκαρντ να σκοράρει στο 75’ με κεφαλιά, έπειτα από εκπληκτική προσπάθεια και σέντρα του Λουκάκου.
Keywords
Τυχαία Θέματα