Είχε Ντέλετιτς η ΑΕΛ, 1-0 τον Πλατανιά (video)

Δίκαια νίκη για την ΑΕΛ μετά από 2 μήνες, ήταν καλύτερη από τον Πλατανιά σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ένα γκολ ήταν αρκετό για να κριθεί η αναμέτρηση, πρώτο γκολ μετά από 5 αγώνες που μέτρησε τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες χωρίς να βρει δίχτυα.

Η ΑΕΛ άρχισε όπως πάντα με τον Μπόζοβιτς στο τέρμα, στόπερ με Γκόλια και Ζίζιτς, στα άκρα
της άμυνας με Ρέντζα δεξιά και Γουάλας αριστερά, αμυντικά χαφ τους Λαγό και Μιλοσάβλιεβιτς, ελεύθερος ο Αγκάνοβιτς, στα άκρα οι Μασούρας με τον Κρίζμαν και στην επίθεση ο Ναζλίδης. Μοναδική απουσία του Φατιόν που έλειψε από το κέντρο της ΑΕΛ.

Χωρίς προβλήματα ο ουραγός Πλατανιάς προερχόταν από δύο βαριές ήττες με σκορ 3-0 από Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και από ΠΑΣ στα Χανιά.
Βασικός ο Κλιάγιτς στο τέρμα, κεντρικοί αμυντικοί Καρυπίδης με Ντικαμονά, στα άκρα της άμυνας Βάντερσον και Πλιάτσικας, αμυντικά χαφ Αγγελόπουλος, Στάμου, λίγο πιο μπροστά ο Δημούτσος, στις πτέρυγες Νίλι και Ενσικουλού και στην κορυφή ο Πετρόπουλος.

Καλύτερη η ΑΕΛ στο ‘’φτωχό’’ πρώτο ημίχρονο (0-0)

Δυνατά μπήκε η Α.Ε.Λ. με τον Αγκάνοβιτς να αστοχεί με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση μόλις στο 3ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι πιο κινητικοί προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους φθάνοντας πιο εύκολα στην περιοχή των Κρητικών.

Με την συμπλήρωση 20 λεπτών χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Α.Ε.Λ. με τον Ναζλίδη ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει το Κλιάγιτς.

Πέρασαν 27 λεπτά για να απειλήσει ο Πλατανιάς , στην κόντρα βγήκε ο Ενσικουλού με τον Μπόγιοβιτς να έχει εύκολα την απάντηση, στην μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος.

Επέστρεψε με γκολ ο Ντέλετιτς! Χωρίς ευκαιρίες ο Πλατανιάς.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ με σκοπό να γίνει πιο επιθετική έκανε αλλαγή, ο Ντέλετιτς που επέστρεψε από τραυματισμό πήρε την θέση του Ρέντζα, ο Μασούρας πήγε στην άμυνα και ο Ντέλετιτς στα άκρα.

Πρώτος απείλησε και πάλι ο Αγκάνοβιτς με το μακρινό του σουτ να καταλήγει στον Κλιάγιτς, όπως έγινε και με την κεφαλιά του Κρίζμαν στο 55’.

Νωρίς μπήκε στο ματς ο Περόνε, ακόμα πιο επιθετική προσπάθησε να γίνει η ΑΕΛ, ο Λαγός αποχώρησε από το παιχνίδι. Ακίνδυνος ο Πλατανιάς κυνήγησε χωρίς επιτυχία τις αντεπιθέσεις.
Το γκολ ήρθε για την ΑΕΛ με την αλλαγή του Νόστανιτς, Μίλος Ντέλετιτς να σκοράρει στο 69’ πετυχαίνοντας το 4ο φετινό του γκολ από ασίστ του Ναζλίδη.

Απάντηση δεν είχε ο Πλατανιάς που συνέχιζε να παίζει άμυνα περιμένοντας την ΑΕΛ να καθαρίσει με ένα ακόμα γκολ τον αγώνα. Ο Ντέλετιτς έφτασε δύο φορές κοντά στο να σκοράρει στις καθυστερήσεις όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλιάγιτς.

Το τελικό σκορ έδωσε στην ΑΕΛ μεγάλη βαθμολογική ανάσα που ξεφεύγει κι’άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Πλατανιάς με την σειρά του παραμένει χαμηλά με την κατάσταση να έχει σοβαρέψει ακόμα πιο πολύ.

Α.Ε.Λ.:(Ντόστανιτς) Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46’ Ντέλετιτς), Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός(62’ Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης
(75’Λεοζίνιο), Κρίζμαν

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: (Χατζηνικολάου) Κλιάγιτς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάμου(74’ Ουντότζι), Βάντερσον, 54’ Στανισάβλιεβιτς). Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Νίλι, Ενσικουλού, Πετρόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα